Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a megcsalás?

Alettaa kérdése:

Milyen a megcsalás?

Figyelt kérdés
Mármint, apum megcsalja anyumat egy nővel, akivel sosem találkozott. Anyu nem tud róla. Ilyenkor mi a teendő?
2012. jún. 4. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne kavarj be, csak rosszabb lesz. Megcsaláshoz amúgy is kell találkozni, tehát ez még nem nagyon lehet az. Ha feleslegesen rángatod a vészharangot, akkor lejáratod magadat is, bajba sodrod a szüleidet. Lehet hogy apukád arra készül, de az is lehet, hogy te értesz félre valamit. Megakadályozni úgyse nagyon tudod.
2012. jún. 4. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek.Hogy a fenébe csalná meg apád anyudat ha apád sosem találkozott a szeretőjével??

Azért mert írogatnak egymással még messze nem megcsalás az egész-.

Akkor itt a gyakorin mindenki megcsalja a párját,mert vadidegenekkel írogat.

2012. jún. 4. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Csakis apudhoz fordulhatsz, a többi kavarás.
2012. jún. 4. 18:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hanem szeretleket írnak egymásnak, meg minden nap felhívják egymást. Apu már nem foglalkozik anyuval, csak azzal a csajjal írogat. Ja igen és szívecskéket küldözgetnek egymásnak.
2012. jún. 4. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
...és te honnan tudsz minderről?
2012. jún. 4. 18:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Tegnap láttam, ahogy a csajjal írogat szíveket, s utána úgy hagyta a chatet, s pont ránéztem a gépre. Akkor láttam meg.
2012. jún. 4. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor chatelj te is a csajjal, és mondd meg neki, hogy egy boldog, békés, szerető családot akar feldúlni.
2012. jún. 4. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem találkoztak, nem csalta meg.

Egyébként meg... tény, hogy az ő dolguk, de én szólnék. El tudod képzelni, hogy ha kiborul a bili és kiderül, hogy te sejtetted, akkor anyukád mit fog érezni? Azt, hogy mindketten elárultátok, nem csak apukád.

Viszont tisztázni kell, pontosan mi volt, mert ha nem találkoztak, akkor semmi.

2012. jún. 4. 18:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkodtam, hogy mi lesz anyukámmal. Annyi, hogy valahogy kéne bizonyítékot szerezzek, mert ha oktalanul vádolom aput, akkor az még rosszabb.
2012. jún. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!