Ti mit tennétek a helyemben? Megcsalás vagy nem?
Férjemmel fiatalon házasodtunk és 3 gyermekünk van. A legkisebb egy éves. Évekkel ezelőtt kiderült, hogy szeretője van. Megbocsátottam, mert jó apa és gondoskodik a családjáról. Fogadkozott, hogy soha többet nem tesz ilyet. Nemrég viszont megtudtam, hogy megint találkozgat valakivel, meg szinte minden nap telefonálgatnak egymásnak. Előttem rejtette a dolgot, már hónapok óta. Állítólag csak párszor találkoztak, és a nő nyomult rá, de a férjem visszautasította, mert nem akar újra megcsalni. Ennek ellenére utána is tartotta vele a kapcsolatot, találkoztak is többször. Állítólag csak barátok. Nem tudom, hogy elhiggyem-e. Ha olyan ártalmatlan a kapcsolatuk, akkor minek kell titkolózni? Ráadásul ha tudja, hogy a nő többet akar, akkor miért nem szakítja meg vele teljesen a kapcsolatot? Vagy hülyének néz és már rég a szeretője?
Ti mit tennétek a helyemben?
Először is megtudnám: csak testi kapcsolat, vagy szerelmi is. Ha szerelmi, akkor fog dobbantani amikor neked a legérzékenyebb, így a helyedben már előbb elküldeném. Ha testi, az szerintem nem olyan veszélyes...
De azt leszögezném a helyedben: egyenlő jogok járnak neked: ugyanannyi pénz, szabadidő, gyerekmentes idő, szeretőre jutó idő.
Szereted még a férjedet?
Ok, de mi van, ha tényleg csak barátok? Ő azt állítja, hogy a nő akart volna többet, de ő nem ment bele.
Hogy szeretem-e? Ennyi év után inkább már csak a megszokás, de őszintén szólva nem nagyon tudnék nélküle mit kezdeni, ő tartja el a családot. Én a kicsivel vagyok itthon.
Igaz én még nem mentem férjhez, nincs gyerekem se, de velem is ezt játszották el. Azt mondta, hogy ő nem akar semmit a nőtől, csak barátnak tekinti. Bevallotta, hogy szoktak beszélgetni neten, azt is, hogy a nő nyomul rá, de neki nem kell...
Erre egyszer belenéztem a telefonjába és olyanokat találtam amit nem kellett volna. A csajszi szerelmes üzenetekkel bombázta, írta, hogy milyen jó volt vele vagy éppen holnap várja...
Persze éreztem én, hogy valami van a háttérben, de úgy, mint te nem mertem bevallani magamnak, hogy ezt tényleg meg is teszi!
Egy biztos még fontos vagy számára, mert eltitkolja; akkor kezdj el aggódni, ha fel is vállalja a disznóságokat.
Addig amíg nem találsz te is ilyen nyilvánvaló bizonyítékot úgy sem tudod elhagyni és nem is kell, de ha te is találsz utána szabadulj meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!