Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Megcsalás vagy nem?

Figyelt kérdés

Férjemmel fiatalon házasodtunk és 3 gyermekünk van. A legkisebb egy éves. Évekkel ezelőtt kiderült, hogy szeretője van. Megbocsátottam, mert jó apa és gondoskodik a családjáról. Fogadkozott, hogy soha többet nem tesz ilyet. Nemrég viszont megtudtam, hogy megint találkozgat valakivel, meg szinte minden nap telefonálgatnak egymásnak. Előttem rejtette a dolgot, már hónapok óta. Állítólag csak párszor találkoztak, és a nő nyomult rá, de a férjem visszautasította, mert nem akar újra megcsalni. Ennek ellenére utána is tartotta vele a kapcsolatot, találkoztak is többször. Állítólag csak barátok. Nem tudom, hogy elhiggyem-e. Ha olyan ártalmatlan a kapcsolatuk, akkor minek kell titkolózni? Ráadásul ha tudja, hogy a nő többet akar, akkor miért nem szakítja meg vele teljesen a kapcsolatot? Vagy hülyének néz és már rég a szeretője?

Ti mit tennétek a helyemben?

2012. jún. 2. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Én elfogadnám,hogy eddig is hülyének néztek,ezután is annak fognak,és szépen kilépnék ebből a kapcsolatból,legalábbis lezárnám,és törekednék arra,hogy valahogy új életet kezdhessek.Természetesen azzal tisztában vagyok,hogy mi minden köt Hozzá Téged,és hogy nem ugrálhatsz olyan könnyen,de én a helyedben erről a férfiról akkor is letennék.te adtál neki annak idején egy esélyt,hát ezt is eljátszotta.Magyarul azt gondolja,Veled bármit megtehet,mert úgyis megbocsátasz.Igen,átver folyamatosan,mert Te vagy a biztos háttér,Ő meg azt csinálhat a hátad mögött,amit akar.
2012. jún. 2. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Neked csak annyit kell eldöntened a te lelkedben mi van. Fáj? Megbánt vele? Van még energiád, bizalmad ezekhez a körökhöz? Mert ha tudja mit okoz ezzel a "játékkal" neked s fontosabb három gyerek s egy szerető feleség melett egy nőbarátnő hát az már aljasság. Igenis, vagy így vagy úgy ne alakoskodjon. Mert ez tipikusan az mikor zokszó nélkül gerincesség miatt meg kell szakítani vele a kapcsolatot. Ha nem teszi gondolkodj el rajta hogy lépj tovább. sajnálom, tudom rossz az ilyen :(
2012. jún. 2. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Én otthagynám. Ennyire gusztustalan és gyáva már nem lehet valaki. 3 gyerek ide vagy oda, ha van segítséged, barátaid, akikre számíthatsz, én elindítanám a válást és megpróbálnék helyre jönni lelkileg, utána pedig csak magammal és a gyerekekkel törődnék.
2012. jún. 2. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

Először is megtudnám: csak testi kapcsolat, vagy szerelmi is. Ha szerelmi, akkor fog dobbantani amikor neked a legérzékenyebb, így a helyedben már előbb elküldeném. Ha testi, az szerintem nem olyan veszélyes...

De azt leszögezném a helyedben: egyenlő jogok járnak neked: ugyanannyi pénz, szabadidő, gyerekmentes idő, szeretőre jutó idő.

Szereted még a férjedet?

2012. jún. 2. 19:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Ok, de mi van, ha tényleg csak barátok? Ő azt állítja, hogy a nő akart volna többet, de ő nem ment bele.

Hogy szeretem-e? Ennyi év után inkább már csak a megszokás, de őszintén szólva nem nagyon tudnék nélküle mit kezdeni, ő tartja el a családot. Én a kicsivel vagyok itthon.

2012. jún. 2. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Igaz én még nem mentem férjhez, nincs gyerekem se, de velem is ezt játszották el. Azt mondta, hogy ő nem akar semmit a nőtől, csak barátnak tekinti. Bevallotta, hogy szoktak beszélgetni neten, azt is, hogy a nő nyomul rá, de neki nem kell...

Erre egyszer belenéztem a telefonjába és olyanokat találtam amit nem kellett volna. A csajszi szerelmes üzenetekkel bombázta, írta, hogy milyen jó volt vele vagy éppen holnap várja...

Persze éreztem én, hogy valami van a háttérben, de úgy, mint te nem mertem bevallani magamnak, hogy ezt tényleg meg is teszi!

Egy biztos még fontos vagy számára, mert eltitkolja; akkor kezdj el aggódni, ha fel is vállalja a disznóságokat.

Addig amíg nem találsz te is ilyen nyilvánvaló bizonyítékot úgy sem tudod elhagyni és nem is kell, de ha te is találsz utána szabadulj meg tőle.

2012. jún. 2. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Én semmit nem tennék, megpróbálnék hinni neki, amíg be nem bizonyosodik, hogy hazudott.3 gyerekkel válni ma, ostobaság ilyen megalapozatlan indokkal! Tönkrementek.Még semmi sem bizonyítja, hogy nem mond igazat, szerintem vedd úgy, hogy van egy gyanús barátja, és tartsd nyitva a szemed, de ne zúzd szét a házasságot, családot csak azért, mert te nem tudsz bízni benne! Ha hazudik is, ráérsz akkor ilyeneken gondolkodni, amikor bebizonyosodik.
2012. jún. 2. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
A barátokat az ember be szokta mutatni a párjának... Csak szólok...
2012. jún. 3. 05:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit tennék a helyedben? Elválnék.Ennek a házasságnak már nem sok értelme,nem kéne hagynod,h hülyének nézzen a férjed!
2012. jún. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!