Ti elmondanátok?

Figyelt kérdés
ha tudomást szereznétek róla, hogy a sógornőtök csalja a férjét?

2012. máj. 22. 12:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem! Nem avatkoznék mások életébe.Tatom annyira felnőtt embereknek őket,hogy tudjam,idővel majd megoldják egymás között a gondokat.Én sem örülnék ha a sógornőm belekotnyeleskedne az életembe.
2012. máj. 22. 12:38
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem avatkoznék bele más magánéletébe.
 3/25 anonim ***** válasza:
tartom**
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem, mert kibékülnek, és te leszel a rossz, a szemét sz@r keverő.
2012. máj. 22. 12:39
 5/25 anonim ***** válasza:
Én is tartom.
2012. máj. 22. 12:39
 6/25 anonim ***** válasza:
97%

Igen. De attól függ ki-kicsoda a történetben. Ha pl. a sógornő a férjem testvére, akkor csak a férjemnek mondanám el, ő pedig belátása szerint döntene a továbbiakról.

De ha a sógornőm férje az én testvérem, akkor a testvéremnek mindenképpen elmondanám.

2012. máj. 22. 12:40
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem mondanám el. Nem feladatom ,hogy bele avatkozzak mások sorsába.
2012. máj. 22. 12:41
 8/25 anonim ***** válasza:
97%
Megmondanám, hogy vagy ő mondja el, vagy én. Választhat. Onnantól kezdve, hogy megtudtam már nekem is közöm van hozzá. Ha később kiderül és rájön a férj, hogy én is tudtam róla mégsem mondtam el neki, akkor valószínűleg csalódni fog bennem, azt fogja hinni, hogy falaztam a nőnek és ezt nem akarom. Én is csalódnék egy olyan emberben aki ilyesmit nem mondana el nekem...jópofizik velem, közben meg titkolózik, az ilyen ember nem barát.
 9/25 anonim válasza:
97%

hogy a fenébe ne?:D

el hát

10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kényes és kemény téma.De nem!Magamból kiindulva.Nálunk az volt a szitu hogy a sógornőm állandóan hangoztatta mennyire undorodik a testvéremtől,nem szereti stb stb...Volt valami harmadik személy a dologba ezt is elmesélte.Én magamba tartottam mind addig míg azt nem láttam hogy a tesóm magát okolja mindenért.Iszik ,cigizik pusztítja magát.Leültem vele beszélni és elmondtam a töredékét annak amit tudtam.Csak azért hogy ne legyen egy lezűlőtt alkoholista.Már bánom.Ők kibékültek mert a sógornőm meggyőzte hogy én hazudok.Azóta teljesen megváltozott a kapcsolatunk.Mondhatni nulla.Akkor megfogadtam hallgatni arany.
2012. máj. 22. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!