Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vegyem el a kulcsot, vagy mit...

Vegyem el a kulcsot, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bosszantó, hogy a 17 éves fiam állandóan bezárkózik a barátnőjével, és csendben szöszmötölnek. Régen elvettem tőle a kulcsot, de valahogy megtalálta, és most mindig viszi magával, nem tudom elvenni. Nappal is zárja a szobáját, nagyon ritkán tudok bemenni, pedig az én házam. Idejön a barátnője, látom, hogy bevonulnak, be akarok menni, és durr, zárva az ajtó. Mondom, hogy nyissák ki, akkor oké, benézhetek, de ki tudja, mit csinálnak bent, félek, hogy képesek összehozni egy gyereket a végén. Mindig azt mondja a fiam, egyedül akar lenni a barátnőjével, meg csak tanulnak együtt, de akkor minek zárja be az ajtót?

Hiába mondom neki, hogy ez az én házam, akkor is zárja.

2012. jún. 3. 23:14
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
De gáz vagy!!! szegény fiad!! H milyen anyja van neki :/
2012. jún. 4. 00:38
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy a te házad még nem jelenti azt hogy a fiadnak nem lehet magánélete.Ez amit csinálsz szerintem eléggé bunkó dolog,főleg hogy a fiad már majdnem 18 éves...Ébredj fel,a 21-dik században vagyunk,a gyerekek már 14 évesen elkezdenek szexelni,ha nem a szobában akkor máshol fogják elintézni a dolgot.Ha besikerül a gyerek akkor így jártak,gondolom a fiad tudja már hogy hogyan kell védekezni
2012. jún. 4. 01:11
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
M A G Á N É L E T !
2012. jún. 4. 08:30
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Mi az ,hogy bemész a szobájába kopogás nélkül?..vagyis be akarnál. Nem vagy te pofátlan? És ha nem zárná az ajtaját mit csinálnál? leülnél melléjük mint az óvodába az óvonéni? hagyd a fiadat élni, vagy meg fog utálni.
2012. jún. 4. 08:30
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, két dolgot mindenképp tisztázz a fiaddal:

1. Ha akár csak egyszer is szexelnek védekezés nélkül (akkor is, ha nem megy el a bnőjében a fiad), abból lehet gyerek, és ezt, gondolom, nem szeretné senki.

2. A Pha...rmatex (nemtom, lehet-e reklámozni, inkább kipontoztam), helyi fog.gátló szereknek ne higgyenek, mert nem biztonságosak, abból is lehet gyerek. Húzzanak gumit, vagy a lány szedjem gyógyszert, ez a két megoldás jó az ő korukban.

Azért kérlek erre, mert annyi felelőtlen, ostoba fiatal ír ide, és rendszerint ez a bajuk, hogy: "Lefeküdtünk védekezés nélkül/megszakítással, ugye nem lehet ebből gyerek?!" Már hogy a rossebbe ne lehetne, édes lányom/fiam?!

Úgyhogy kérlek, mindenképp értesd ezt meg a fiaddal :)

Amúgy egyetértek az előbbiekkel (már akik normálisan válaszoltak neked): a fiadnak jár az a kulcs, hadd csináljon amit csak akar, neked nem szabad a nyakára járni. Nem helyes, és magadra fogod haragítani, aztán menekülni fog a szülői házból. Teljesen normális, ha szexelni akar/szexel az ő korában, ettől még nem lesz p*ncihacker, csak van egy bnője. Örülj neki :)

2012. jún. 4. 10:33
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mit csinálna a fiad, te így is úgy is belekötnél mindenbe. Ilyen anyám lenne én is zárnám az ajtómat, hogy legalább a saját szobámban hagyjon békén. A ház meg az övé is, egyszer ő fogja örökölni.
2012. jún. 4. 10:41
 27/47 anonim ***** válasza:
40%

Mi lesz veled öregségedre?

Ne várd,hogy majd a pici fiad visz neked egy pohár vizet is...ilyen hozzáállással,te eszement.

Jobb,ha már most gyűjtesz az öregek otthonára!

Megnéznénk,hogy az a ház hogyan lett a tied,meg miből :D

2012. jún. 4. 10:51
 28/47 A kérdező kommentje:

A házat a két kezemmel építettem, három műszak mellett, szülői segítség nélkül.

Éjszaka jobban elgondolkodtam rajta, a kulcs marad nála, de megbeszélem vele, hogy ne zárja, én meg kopogok. Igyekszem majd megszokni, hogy nem megyek feléjük, csak ha tényleg muszáj.

Nehéz elengedni a gyereket. Akinek van már majdnem felnőtt gyereke, remélem, megért.

A védekezési módokat feltétlen átbeszélem vele, ha hazajött.

2012. jún. 4. 11:56
 29/47 A kérdező kommentje:
Látom, sokan hiszik, hogy az anyja vagyok. Az anyja, a feleségem 8 éve meghalt, azóta élünk ketten a házban. Én az apa vagyok.
2012. jún. 4. 11:57
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy mindenki rögtön az anyára gondolt :-) Mondjuk én most is csak azt tudom írni, hogy magánélet. Joga van hozzá. Próbáld elfogadni, hogy lassan éassan bizony felnő, lassan lassan bizony leválik rólad, és bizony lesznek olyan dolgai amit soha nem fogsz megtudni, de talán jobb is:-)
2012. jún. 4. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!