Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ne vegyem zokon a szülői...

Hogy ne vegyem zokon a szülői lecseszést?

Figyelt kérdés
Mert eddig mindig.

2012. máj. 24. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Ne haragudj,de ha kicsit bővebben kifejtenéd még válaszolni is tudnék:)

2012. máj. 24. 18:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert sokszorr napokig nem vagyok utána boldog söt hetekig.Én szeretném csak egyszerüen fülem mellet elmenni.
2012. máj. 24. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

hát ha zokon veszed, akkor valószínűleg jogos volt

ellenkező esetben leperegne rólad...

2012. máj. 24. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Mármint ugy hogy nem szeretném hogy fájjon.
2012. máj. 24. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha jogos a "lecseszés"akkor inkább gondolkodj el rajta,ha nem,akkor beszélgess el a szüleiddel,hogy miért cseszegetnek folyton..
2012. máj. 24. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
3 Nem biztos,hogy azért fáj,mert jogos.Nekem pl az fájt,hogy jogtalanul csesztettek.
2012. máj. 24. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Régebben velem is ez volt, stresszesek voltak a munkahely miatt, rajtam vezették le, egy idő után megszoktam, nem foglalkoztam vele, még valamennyire örültem is neki, hogy legalább nem egymás torkának ugrottak. Tenap is én lettem a bűnbak valamiért, annyira rosszul esett, hogy "némasági fogadalmat" tettem. Ha kérdeznek, válaszolok, ha nem, nem szólok hozzájuk. Egyelőre annyira foglalkoznak velem, hogy ez tegnap óta fel se tűnt nekik, de nem baj, én kitartó vagyok.

Próbáld meg elengedni a füled mellett, egy idő után talán sikerülni fog.

Amúgy hány éves vagy, és milyen dolgokért csesznek le? (Úgy értem, az ilyen "szokásos" mindig későn jössz haza, soha nem takarítod ki a szobádat, stb. vagy durvább dolgok?)

Ha esetleg jobb lenne, írd le, mondjuk naplóba, hogy mi trötént, elvileg ezzel a stresszt is kiírod magadból. Egy próbát lehet, hogy megér.

2012. máj. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!