Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vegyem el a kulcsot, vagy mit...

Vegyem el a kulcsot, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bosszantó, hogy a 17 éves fiam állandóan bezárkózik a barátnőjével, és csendben szöszmötölnek. Régen elvettem tőle a kulcsot, de valahogy megtalálta, és most mindig viszi magával, nem tudom elvenni. Nappal is zárja a szobáját, nagyon ritkán tudok bemenni, pedig az én házam. Idejön a barátnője, látom, hogy bevonulnak, be akarok menni, és durr, zárva az ajtó. Mondom, hogy nyissák ki, akkor oké, benézhetek, de ki tudja, mit csinálnak bent, félek, hogy képesek összehozni egy gyereket a végén. Mindig azt mondja a fiam, egyedül akar lenni a barátnőjével, meg csak tanulnak együtt, de akkor minek zárja be az ajtót?

Hiába mondom neki, hogy ez az én házam, akkor is zárja.

2012. jún. 3. 23:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
63%

Akkor lenne szextanya, ha minden nap hozna egy büdös ribit haza. Ezt teszi? Nem! Amúgy ezzel a barátnőjét alacsonyítod le alkalmi szexpartnernek. Örülj inkább neki, hogy van barátnője, és normális rendes tinédzser. Lehetne ilyen is:

[link]

igen ez két fiú!

2012. jún. 3. 23:25
 12/47 anonim ***** válasza:
77%
Tudom hogy bosszantó, de hagyd őket fiatalok, szerelmesek, gondolom 17 évesen csak van annyi eszük hogy védekezzenek. Veled ugyanígy bántak fiatalkorodban? Nem hiszem. Legyél kicsit rugalmasabb. Üljetek le beszéljétek meg a dolgokat mert neked mint szülő ez a dolgod hogy tisztázz vele ezt, azt. És örülnöd kéne hogy egészséges és van barátnője és nem ül bent egész nap egyedül. Tudom hogy 17 évesen még gyerek de hidd el régen is ez ment szerintem a te idődben is ugyan ezt csináltátok csak már nem emlékszel rá. Hidd el ha kicsit rugalmasabb vagy ő is értékelni fogja ezt.
2012. jún. 3. 23:28
 13/47 A kérdező kommentje:

Lehet, meg kéne próbálnom lazábban venni tényleg.

Holnap elbeszélgetek vele.

Nem tehetek róla, így neveltek, piszkálja a csőröm, hogy nem tudom, mi folyik a saját otthonomban.

Mindenképp átbeszélem vele.

2012. jún. 3. 23:31
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
A te házad a fiad otthona is, ugyanúgy joga van használni, mint neked. És attól nem lesz szextanya, hogy a barátnőjével lefekszik. Ha nem akarsz még unokát, akkor undokoskodás helyett inkább ülj le beszélgetni a fiaddal, és bizonyosodj meg róla, hogy tisztában van a fogamzásgátlás módszereivel. Bár ezek után kétlem, hogy bármiről is konzultálna veled. Egy 17 évesnek már szüksége van saját szobára, amit akkor zár be, amikor akar. Az én lányom 15, de eszembe nem jutna kopogás nélkül bemenni a szobájába. Az az ő területe, és én tiszteletben tartom, nem azt hánytorgatom fel, hogy ki vette a házat.
2012. jún. 3. 23:33
 15/47 anonim ***** válasza:
80%
Ok,de normális legyél azzal a fiúval!!!
2012. jún. 3. 23:34
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszéld át vele,fontos!Teljesen normális,hogy

van barátnője és ha még most nem is,de egyszer lefekszik vele!Ez van...:) Hisz te is azt csináltad,ember,még nem is olyan régen te voltál kamasz és ugyanezt élted át!:D

2012. jún. 3. 23:34
 17/47 A kérdező kommentje:
A védekezésről már beszéltünk majd két éve, mégis tartok attól, hogy elém állnak a nagy problémával.
2012. jún. 3. 23:35
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha két kamasz kufircolni akar, úgyis megoldják. Ha kitiltod őket a lakásból, csinálják máshol. Otthon legalább szem előtt vannak, nem keverednek rossz társaságba.
2012. jún. 3. 23:37
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy kompromisszum késznek bizonyulsz, de a beszélgetés során pár dolgot ne felejts el:

1. ez a fiad otthona is

2. a fiad majdnem felnőtt, lehet jövőre továbbtanul, akkor egyedül lesz

3. a barátnőjét ne hasonlítsd alkalmi szexpartnerekhez

4. attól még mert a te házad, neki joga van a magánélethez, tehát KOPOGJ!

Én csak és kizárólag azért zárkóztam be néha, mert nem kopogtak. Rájuk szóltam, megtanulták, hogy nem illik berontani. Rossz volt, mert nem lehetett egy jót maszturbálni se, pedig ugyebár mindenki szerint "teljesen természetes dolog".

2012. jún. 3. 23:37
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Biztos díjazza, ahogy bedugdosod a fejed a szobájába, nem csoda, hogy zárja. A gyereked, nem a tulajdonod. Inkább arra törekedj, hogy legyen annyi esze, hogy védekezzen, mert ha szexelni akarnak, akkor szexelnek, állhatsz te a fejed tetejére is akár. Ez az én házam szöveg meg valami borzalom.
2012. jún. 3. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!