Valaki nem tud valamit, hogy hogy vegyem rá a szüleimet, hogy senki ne jöjjön el a ballagásomra?
Törődj bele, el fognak menni. Szerinted milyen vélemény alakulna ki a családodról, ha nem képesek elmenni a gyerekük ballagására? Nekem alsóban eljöttek az évzárókra, 8-ban a ballagásra. És nagyon örültem, hogy ott voltak. Ne vedd el a szüleidtől, a családodtól ezt az élményt.
Mellesleg eléggé kis gyökérnek gondollak a véleményed miatt, bocs.
benned valami fordítva van bekötve.
ismim ballagásán voltunk pár éve, volt egy szegény kiscsaj, akinek élnek a szülei, van testvére, mégis valami ostoba mondvacsinált indokkal nem mentek el csóri lányka gimis ballagására. az ismim anyukája annyira megsajnálta, hogy kerített neki egy csokor virágot, hogy ne érezze annyira szarul magát, h őt még a családja is lexarja.
én pl iszonyatosan örültem, hogy a családom ott volt, annak különösen, hogy nagyim, a betegsége és sok baja ellenére eljött, és velem örült.
örülj, h élnek a szüleid, nagyid, és foglalkoznak veled annyira, h részt vesznek életed fontos eseményeid. ne legyél suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!