Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud senki dícsérni?

Miért nem tud senki dícsérni?

Figyelt kérdés

Én mindenkinek tudok pár őszinte jó szót mondani, ha valamit tényleg értékelek benne, és nem is fukarkodom vele. De a körülöttem lévő emberek..

addig spóroltunk,hogy kifizettük a frankhitelünket. a 6 hetes babánk napirendjét szuperül kialakítottam, ügyesen elalszik külön szobában, magától, bárkivel jól elvan. a lakás folyton csilli-villi, mellette dolgozgatok is itthonról, mégsem mond senki semmit :(

2012. ápr. 11. 12:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Akkor had gratuláljak elsőként!
2012. ápr. 11. 12:40
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Mert amit leírtál, az teljesen magától értetődik. Saját magadnak csinálod, meg csináltad. Ki dicsérgetne azért mert a babádnak van napirendje?
2012. ápr. 11. 12:43
 3/22 anonim ***** válasza:
79%

De, ha magadtól is tudod, hogy valami jól sikerült/ügyes voltál, akkor a boldogságod ne múljon azon, hogy mások mit szólnak hozzá!

Magadért/magatokért teszed, nem másokért!

De amúgy ügyes vagy! :)

2012. ápr. 11. 12:43
 4/22 anonim ***** válasza:

tényleg hatalmas szó elérni ezeket egyenként is

azt gondolom azonban, h ha elég nagy lenne az önbizalmad, nem várnád a visszaigazolást a környezettől (sokszor erre méltatlanoktól), hanem ragyognál az elégedettségtől

akkor majd az irigyektől fogod azt hallani, h nagyképű vagy...

tehát bízz magadban, és szép csndesen, akkor csak a bizalmasaid fognak örülni a boldogságodnak, de azok tele jóindulattal és őszintén:-)

remélem, érzed a szvaimból a jóakaratot

2012. ápr. 11. 12:48
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
ez a tipikus unatkozó anyuka esete, akinek nincs probléma, ezért kreál magának
2012. ápr. 11. 12:50
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

miért szomorkodsz ilyeneken? nem mindegy, hogy ki dicsér vagy épp ki nem? nem tudsz örülni csak annak, hogy elérted ezeket a dolgokat? miért nem örülsz annak, hogy van társad, van babád és működik???

istenem.. én meg hetek óta a padlón vagyok mert aki azt mondta nekem össze akar velem öltözni és hamarosan gyereket akar, az elhagyott

nem is tudom hogy fogok innen felállni

2012. ápr. 11. 12:54
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Hidd el, ezek mindennapos dolgok, amiket rajtad kívül még sokan mások véghez visznek. Azt is hidd el, hogy értékelik, az tűnne fel a környezetednek, ha nem csinálnál semmit.
2012. ápr. 11. 13:01
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ne ítélkezzünk azért mert neki ez a "gond" Mindenkinek az a gond, amiben van. Vannak kisebbek, nagyobbak. Ha neki lennének nagy gondjai, ezeket biztosan észre sem venné. De mivel szerencsére nincs, most őt, ez foglalkoztatja. Ami amúgy lehet mégsem olyan kis gond,,,mert ha lennének jól működő társas kapcsolatai, biztosan kapott volna már elismerést...Lehet ez hiányzik neki, nem maga a dicséret. És ez kicsit olyan mint a jó cselekedet :)azért tesszük, hogy segítsünk, de a legnagyobb boldogság mégis az, ha visszajelzést kapunk, hogy értékelik! Szóval én megértelek kedves kérdező! De gondolkozz el a mélyebb miérteken. Kevés az igaz barát. Szelektálj..
2012. ápr. 11. 13:03
 9/22 anonim ***** válasza:
48%
Ezt sokan megteszik. Senkit nem dicsérnek érte. Ha ezeket azért csinálod, hogy dicsérjenek, akkor hagyd abba, ha nem, akkor meg ne érdekeljen.
2012. ápr. 11. 13:20
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

:) úgy csináltok álszenteskedve, mintha nektek nem lenne szükségetek életetek során dicséretre, elismerésre, semmire!! Ilyen nincs, aki ezt mondja vagy szívtelen vagy hazudik :D jöhet az offfff :)

Az első perctől így élünk, a pozitív visszajelzésekért, amellett persze magunkban is örülhetünk, de az soha nem lesz olyan :D

2012. ápr. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!