Miért nem tud senki dícsérni?
Én mindenkinek tudok pár őszinte jó szót mondani, ha valamit tényleg értékelek benne, és nem is fukarkodom vele. De a körülöttem lévő emberek..
addig spóroltunk,hogy kifizettük a frankhitelünket. a 6 hetes babánk napirendjét szuperül kialakítottam, ügyesen elalszik külön szobában, magától, bárkivel jól elvan. a lakás folyton csilli-villi, mellette dolgozgatok is itthonról, mégsem mond senki semmit :(
De, ha magadtól is tudod, hogy valami jól sikerült/ügyes voltál, akkor a boldogságod ne múljon azon, hogy mások mit szólnak hozzá!
Magadért/magatokért teszed, nem másokért!
De amúgy ügyes vagy! :)
tényleg hatalmas szó elérni ezeket egyenként is
azt gondolom azonban, h ha elég nagy lenne az önbizalmad, nem várnád a visszaigazolást a környezettől (sokszor erre méltatlanoktól), hanem ragyognál az elégedettségtől
akkor majd az irigyektől fogod azt hallani, h nagyképű vagy...
tehát bízz magadban, és szép csndesen, akkor csak a bizalmasaid fognak örülni a boldogságodnak, de azok tele jóindulattal és őszintén:-)
remélem, érzed a szvaimból a jóakaratot
miért szomorkodsz ilyeneken? nem mindegy, hogy ki dicsér vagy épp ki nem? nem tudsz örülni csak annak, hogy elérted ezeket a dolgokat? miért nem örülsz annak, hogy van társad, van babád és működik???
istenem.. én meg hetek óta a padlón vagyok mert aki azt mondta nekem össze akar velem öltözni és hamarosan gyereket akar, az elhagyott
nem is tudom hogy fogok innen felállni
:) úgy csináltok álszenteskedve, mintha nektek nem lenne szükségetek életetek során dicséretre, elismerésre, semmire!! Ilyen nincs, aki ezt mondja vagy szívtelen vagy hazudik :D jöhet az offfff :)
Az első perctől így élünk, a pozitív visszajelzésekért, amellett persze magunkban is örülhetünk, de az soha nem lesz olyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!