Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud senki dícsérni?

Miért nem tud senki dícsérni?

Figyelt kérdés

Én mindenkinek tudok pár őszinte jó szót mondani, ha valamit tényleg értékelek benne, és nem is fukarkodom vele. De a körülöttem lévő emberek..

addig spóroltunk,hogy kifizettük a frankhitelünket. a 6 hetes babánk napirendjét szuperül kialakítottam, ügyesen elalszik külön szobában, magától, bárkivel jól elvan. a lakás folyton csilli-villi, mellette dolgozgatok is itthonról, mégsem mond senki semmit :(

2012. ápr. 11. 12:37
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

jaj istenem, vannak ám nem semmi hozzászólások! természetesen nem ez a legnagyobb problémám az életben !! :)

a mondandóm első része a lényeg, most az tárgytalan, hogy nagy dolog -e rendet tartani otthon, vagy sem :)

csak kíváncsi vagyok, hogy nem kellene -e ennek normálisnak lennie, hogy néha néhány pozitív szót intézünk a másikhoz, ELISMERJÜK a teljesítményét, akármilyen kicsi dolog is az.

ja, és elég sok barátom van, jó barátok, sokan járnak hozzánk, a családból is, ezért csodálkozom picit ezen. én fordított esetben bizti mondanék pár kedves szót.

2012. ápr. 11. 18:04
 22/22 anonim válasza:

Nem tom miért?

Én ezért megdicsérlek.

2012. ápr. 17. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!