Vannak itt olyan emberek akik úgy érzik ha valami gondjuk, bajuk van nincs senki aki meghallgatja őket?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 18:06
1/8 anonim válasza:
Igen én is ebben a helyzetben vagyok. Nekem mindenkit meg kell hallgatnom, de én senkivel nem tudom megosztani a gondjaimat, bánataimat.
2/8 anonim válasza:
Engem meghallgatnak, delátom rajtuk, hogy hölyének néznek és nem értenek.
Annyi az egész, hogy amióta abbahagytam a fél éven át tartó éhezést, mert elkezdett hullani a hajam, és törtek a körmeim, a bőröm sárga volt, azóta boldogtalan vagyok, és minden percben arra gondolok, hogy bárcsak mindenféle szívroham nélkül újrakezdhetném ezt, és minden legyűrt falat egy kínszenvedés...nem akarom, de kell.
3/8 anonim válasza:
Dehát miért éhezel, ez nem normális dolog, persze, hogy hullik a had stb.
4/8 anonim válasza:
Ezt az evéses dolgot én nem értem...
6/8 anonim válasza:
Igen! Nagyon rossz érzés! Mindenkinek megvan a saját baja,és az emberek nem figyelnek egymásra...széthúzás van.
7/8 anonim válasza:
Engem ugyan végighallgatnak,de csak a sztorira kiváncsiak legtöbben, segítséget nem kapok. Pedig főleg amiatt mondom.
8/8 anonim válasza:
Velem 2-3 éve volt ez.Legszarabb dolog,senkinek sem kívánom.És én sem leszek többet soha senkinek a lelki szemetesládája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!