Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek akik...

Vannak itt olyan emberek akik úgy érzik ha valami gondjuk, bajuk van nincs senki aki meghallgatja őket?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen én is ebben a helyzetben vagyok. Nekem mindenkit meg kell hallgatnom, de én senkivel nem tudom megosztani a gondjaimat, bánataimat.
2012. márc. 29. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem meghallgatnak, delátom rajtuk, hogy hölyének néznek és nem értenek.

Annyi az egész, hogy amióta abbahagytam a fél éven át tartó éhezést, mert elkezdett hullani a hajam, és törtek a körmeim, a bőröm sárga volt, azóta boldogtalan vagyok, és minden percben arra gondolok, hogy bárcsak mindenféle szívroham nélkül újrakezdhetném ezt, és minden legyűrt falat egy kínszenvedés...nem akarom, de kell.

2012. márc. 29. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehát miért éhezel, ez nem normális dolog, persze, hogy hullik a had stb.
2012. márc. 29. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt az evéses dolgot én nem értem...
 5/8 anonim ***** válasza:
"hajad"
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen! Nagyon rossz érzés! Mindenkinek megvan a saját baja,és az emberek nem figyelnek egymásra...széthúzás van.
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem ugyan végighallgatnak,de csak a sztorira kiváncsiak legtöbben, segítséget nem kapok. Pedig főleg amiatt mondom.
2012. márc. 29. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem 2-3 éve volt ez.Legszarabb dolog,senkinek sem kívánom.És én sem leszek többet soha senkinek a lelki szemetesládája.
2012. márc. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!