Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki nem tud valamit, hogy...

Valaki nem tud valamit, hogy hogy vegyem rá a szüleimet, hogy senki ne jöjjön el a ballagásomra?

Figyelt kérdés
Mármint én így szeptemberben magától értetődőnek tartottam, hogy senki nem jön el az általános iskolaira. Oké, erre Anya kérdezi hogy elhívja-e a nagyit IS a ballagásra. Néztem egy ilyen wtf fejjel és elkezdtem magyarázni hogy ne jöjjenek el mert nem akarom, de lebunkóztak és jönnek és pont:D Első osztályban voltak utoljára évzárón, nekem az úgy jó volt, pont. De most minek jöjjenek el? Az osztálytársaimmal leszek, aztán megyek a bankettre, csak tudnám miért akarnak végigállni 1 órás ünnepséget, persze, az hiányzik egy 70 éves nőnek meg két középkorú felnőttnek.
2012. máj. 5. 22:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a wtf?

Most jöttem egy középsulis ballagásról, hát közölnöm kell, hogy ez igenis a család bulija, ugyanis ők taníttattak ki abba az iskolában, amiből most el fogsz ballagni, úgyhogy szigorú értelemben véve, de joga van ott lennie. A mamáim vittek széket, mert nem tudták végigállni az egy órát! De tudod még így is eljöttek, mert szeretik az unokájukat ! Középkorú felnőtt? Szerinted anyádék meg apád öregek? leszel te még annyi, most csak egy kis takonylabda vagy :D Embereld meg magad, mert lány létedre nagyon hülye lehetsz.

2012. máj. 6. 10:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Én 8.-ban úgy vártam a ballagást, jött az egész rokonság, tök jó volt, örültem, hogy mindenki eljött értem. Tegnapelőtt meg középsuliból ballagtam, bár csak a család meg nagyim jött el, mert a többiek "nem értek rá" de így is jó volt, el sem tudnám képzelni a ballagást család nélkül.
2012. máj. 6. 13:12
 23/28 A kérdező kommentje:
Na jól lettem oltva, jesszus, mennyi gyűlölet van bennetek, azta:D
2012. máj. 6. 14:11
 24/28 anonim ***** válasza:
A ballagás családi esemény is, nem csak iskolai. Mindenkinek ott vannak a szülei, rokonai, barátai, MERT ERRŐL SZÓL. Megosztod velük ezt az élményt. Majd ha te is szülő leszel, megérted, hogy mit jelent ez a szüleidnek. Addig úgyis hiába magyarázzuk...
2012. máj. 6. 14:40
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de rádférne egy kis beszélgetés, mert fogalomzavarban szenvedsz...

A gyűlölet az nem ez, amit itt kaptál...

A családi esemény pedig az,amit te nem tartasz annak!

No, nem baj! Biztos későn érő típus vagy :)

2012. máj. 6. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Én teljesen egyetértek veled, én se szeretném, hogy ott legyenek... Inkább főbe lőném magam.

Nem tudom, hogy te miért nem akarod, nem is az én dolgom.

Könyörögj nekik, sírj, borulj a lábuk elé, alázd le magad teljesen. Azt szeretik.

Én is így csináltam, és bejött.

2012. jún. 10. 22:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Kapsz tőlük pénzt, te gyökérkefe...
2012. júl. 30. 14:05
 28/28 A kérdező kommentje:

Dehogy kapok pénzt, hogy kaptam volna már? Örültem, hogy egyáltalán virágot kaptam, meg mondta is Anya, hogy örüljek, hogy nem tudom, hogy milyen drágák voltak a virágok, mert elsírnám magam:"D

Végül nem 3, csak 2 négyesem lett. Ha nem sz*artam volna le a tanulást nyolcadik félévben(mint mindenki) akkor kaptam is volna valamit. De így nem érdemeltem meg, ez van. Legalább szobafogságot nem kaptam.

2012. júl. 30. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!