Valaki nem tud valamit, hogy hogy vegyem rá a szüleimet, hogy senki ne jöjjön el a ballagásomra?
Mi az a wtf?
Most jöttem egy középsulis ballagásról, hát közölnöm kell, hogy ez igenis a család bulija, ugyanis ők taníttattak ki abba az iskolában, amiből most el fogsz ballagni, úgyhogy szigorú értelemben véve, de joga van ott lennie. A mamáim vittek széket, mert nem tudták végigállni az egy órát! De tudod még így is eljöttek, mert szeretik az unokájukat ! Középkorú felnőtt? Szerinted anyádék meg apád öregek? leszel te még annyi, most csak egy kis takonylabda vagy :D Embereld meg magad, mert lány létedre nagyon hülye lehetsz.
Jaj de rádférne egy kis beszélgetés, mert fogalomzavarban szenvedsz...
A gyűlölet az nem ez, amit itt kaptál...
A családi esemény pedig az,amit te nem tartasz annak!
No, nem baj! Biztos későn érő típus vagy :)
Én teljesen egyetértek veled, én se szeretném, hogy ott legyenek... Inkább főbe lőném magam.
Nem tudom, hogy te miért nem akarod, nem is az én dolgom.
Könyörögj nekik, sírj, borulj a lábuk elé, alázd le magad teljesen. Azt szeretik.
Én is így csináltam, és bejött.
Dehogy kapok pénzt, hogy kaptam volna már? Örültem, hogy egyáltalán virágot kaptam, meg mondta is Anya, hogy örüljek, hogy nem tudom, hogy milyen drágák voltak a virágok, mert elsírnám magam:"D
Végül nem 3, csak 2 négyesem lett. Ha nem sz*artam volna le a tanulást nyolcadik félévben(mint mindenki) akkor kaptam is volna valamit. De így nem érdemeltem meg, ez van. Legalább szobafogságot nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!