Van itt olyan rajtam kívül, akihez néha napokig nem szól senki (úgy értem barátok), és hetekig, hónapokig sehova nem tud elmenni szórakozni?
van. én:)
ti hány évesek vagytok?
mondjuk mostanában jobb, mert már eljárok diákmelózni, de előtte nagyon ez volt a szitu velem is, mert suliból elég sokat lógok..
Első vagyok.
Nekem ez nem rossz. Ezt én választottam.
Szórakozni meg úgy nem szórakozok, hogy buliban, szerintem a kérdező így értette. Magam módján élem az életem.
Nekem voltak barátaim, amíg lógtam a suliból. Azért lógtam, mert nem a suliban voltak a barátaim :)
A szórakozást nem feltétlen bulira értem. Lehet bármi (mozi, vacsi, ebéd, kávé, könyvbújós est, akármi), amit az ember barátokkal közösen csinál, és nem egyedül. Egyedül is lehet szórakozni persze, csak most nem arra gondoltam.
Hogy lehet többen könyvet olvasni?
Ha könyvet olvasok, minek vannak ott mások, ha mások ott vannak, nem fogok könyvet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!