Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan rajtam kívül,...

Van itt olyan rajtam kívül, akihez néha napokig nem szól senki (úgy értem barátok), és hetekig, hónapokig sehova nem tud elmenni szórakozni?

Figyelt kérdés
Passz, hogy mi a célja a kérdésemnek, csak kíváncsi vagyok.
2012. ápr. 27. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátom(szerelmem) nem lenne, akkor ugyanúgy lennék mint ti.Nincsenek barátaim..Én néha szomorú vagyok emiatt, nem tudom mikor és hol rontottam el.:((
2012. ápr. 27. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Én már kiszórakoztam magam,ez már nem hoz lázba.Barátaim nekem sincsenek,nem is hiányoznak.Ha nem szól hozzám senki,itt a net,ha itt irkálok,olyan mintha beszélgetnék,ennyi:)
2012. ápr. 27. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:
25 vagyok, éppen halasztom a sulit, melóm nincs. A férjemmel élek, de ebben a városban nincsenek barátaim, szórakozni sem járok. Senki sem szól hozzám hetekig.
2012. ápr. 27. 23:53
 14/14 anonim válasza:
ilyen okokbol szinte halottnak erzem magam...
2012. máj. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!