Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki nem tud valamit, hogy...

Valaki nem tud valamit, hogy hogy vegyem rá a szüleimet, hogy senki ne jöjjön el a ballagásomra?

Figyelt kérdés
Mármint én így szeptemberben magától értetődőnek tartottam, hogy senki nem jön el az általános iskolaira. Oké, erre Anya kérdezi hogy elhívja-e a nagyit IS a ballagásra. Néztem egy ilyen wtf fejjel és elkezdtem magyarázni hogy ne jöjjenek el mert nem akarom, de lebunkóztak és jönnek és pont:D Első osztályban voltak utoljára évzárón, nekem az úgy jó volt, pont. De most minek jöjjenek el? Az osztálytársaimmal leszek, aztán megyek a bankettre, csak tudnám miért akarnak végigállni 1 órás ünnepséget, persze, az hiányzik egy 70 éves nőnek meg két középkorú felnőttnek.
2012. máj. 5. 22:02
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"De gondolom azért az ajándékokat elfogadnád, amiket a nagyitól és szüleidtől kapsz..."

Dehogy kapok ajándékot, az kéne még, lesz 3 darab négyesem, szóval nem érdemlek idén semmit:S:D bár annyira nem szokás nálunk az ajándékozás alapból sem

2012. máj. 5. 22:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
en a budiban sirtam, mert nem jott el senki, senki!
2012. máj. 5. 22:47
 13/28 A kérdező kommentje:
De istenem ez csak egy ballagás, ez nem családi esemény, ez pont hogy a barátoktól meg a tanároktól való búcsúzkodás:D szerencsétlen osztálytársnőim is már előre lefoglalták a fodrászt, a sminkest, meg a műkörmöst, én meg ott leszek smink nélkül egyenes hajjal és röhögni fogok hogy túlreagálták ezt az egészet
2012. máj. 5. 22:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok

ram soha nem voltak buszkek a szuleim. azona napon sok dicseretet kaptam mindenki elott, de a szuleim, a csaladom nem volt ott, hogy ok is lassak, hogy talan megsem vagyok egy selejt. nos... azota az vagyok. nekik igy jo, igy termeszetes.

persze, mindenkinek mast jelent a ballagas. viszont egy szulonek mindekeppen merfoldko. legalabbis az kene, hogy legyen. buszkek rad, fuggetlenul az eredmenyeidtol. orulj neki, hogy reszt akarnak venni benne. az eletedben. szerencses vagy :)

amugy ugy van, ahogy a tobbiek mondjak. unnepseg utan kapsz toluk egy puszit, egy viragot, aztan mehetsz a baratokkal stb. nem veszes. hajra!:)

2012. máj. 5. 23:28
 15/28 anonim ***** válasza:
95%
te egy hülye vagy
2012. máj. 5. 23:37
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyú kérdező!

Tudsz olyan szülőről aki szereti a gyerekét és nem megy el?

Ez egy jeles esemény nekik, de meg xarsz az egészre.

Különben is ha ott akarnak lenni ki vagy te hogy a szüleidnek dirigálsz, hogy ezt-meg ezt tegyék?

Ha elakarnak menni akkor elmennek.

Ha neked tiltanák meg hogy valahova ne menj el, gondolom máris dührohamot kapsz.

Ott lesznek és ennyi. Nem azt kérik, hogy csakis melletük állj egész végig. Odaköszönsz nekik, mész tovább,és éled az életed.

2012. máj. 6. 00:00
 17/28 anonim ***** válasza:

Te valamiért szégyelled a szüleidet? Vagy nem akarod, hogy összehasonlítsanak téged a a többiekkel, és esetleg látnak valami furcsát?

Azt írtad, hogy az osztálytársaiddal leszel.Tévedsz! Ők a családjukkal lesznek, te meg állsz majd tök egyedül.

2012. máj. 6. 06:29
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sehogyan sem fogod őket erről meggyőzni, tehát törődj bele, hogy ott lesznek. Azt az 1 órát kibírod.

A másik megoldás amit anno én választottam. Az óvodai(!) ballagásomon úgy összevesztek a nagyszüleim (a két család szívből útálta egymást), hogy még aznap megfogadtam, hogy többet nem lesz ballagásom. Ezt akkor aranyos, gyermeki fogadalonak gondolták, de rá kellett jönniük, hogy valóban komolyan gondoltam. Azóta nem vettem részt egyik ballagásomon se, sőt a diplomaosztómra se mentem el, persze, így a bankettekre se mentem. A ballagások alatt a szüleimmel sütöttünk, főztünk, vagy moziba mentünk és senkinek sem hiányzott a felhajtás.

2012. máj. 6. 09:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Úgy is eljönnek akármit csinálsz is.
2012. máj. 6. 10:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem családi esemény, akkor mi?

MIlyen kis undok béka lehetsz...jah és egyébként úgyis elmennek, mert büszkék arra a kis wtf fejű gyökérre, akit a gyereküknek neveznek! :)

2012. máj. 6. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!