Valaki nem tud valamit, hogy hogy vegyem rá a szüleimet, hogy senki ne jöjjön el a ballagásomra?
"De gondolom azért az ajándékokat elfogadnád, amiket a nagyitól és szüleidtől kapsz..."
Dehogy kapok ajándékot, az kéne még, lesz 3 darab négyesem, szóval nem érdemlek idén semmit:S:D bár annyira nem szokás nálunk az ajándékozás alapból sem
12es vagyok
ram soha nem voltak buszkek a szuleim. azona napon sok dicseretet kaptam mindenki elott, de a szuleim, a csaladom nem volt ott, hogy ok is lassak, hogy talan megsem vagyok egy selejt. nos... azota az vagyok. nekik igy jo, igy termeszetes.
persze, mindenkinek mast jelent a ballagas. viszont egy szulonek mindekeppen merfoldko. legalabbis az kene, hogy legyen. buszkek rad, fuggetlenul az eredmenyeidtol. orulj neki, hogy reszt akarnak venni benne. az eletedben. szerencses vagy :)
amugy ugy van, ahogy a tobbiek mondjak. unnepseg utan kapsz toluk egy puszit, egy viragot, aztan mehetsz a baratokkal stb. nem veszes. hajra!:)
Figyú kérdező!
Tudsz olyan szülőről aki szereti a gyerekét és nem megy el?
Ez egy jeles esemény nekik, de meg xarsz az egészre.
Különben is ha ott akarnak lenni ki vagy te hogy a szüleidnek dirigálsz, hogy ezt-meg ezt tegyék?
Ha elakarnak menni akkor elmennek.
Ha neked tiltanák meg hogy valahova ne menj el, gondolom máris dührohamot kapsz.
Ott lesznek és ennyi. Nem azt kérik, hogy csakis melletük állj egész végig. Odaköszönsz nekik, mész tovább,és éled az életed.
Te valamiért szégyelled a szüleidet? Vagy nem akarod, hogy összehasonlítsanak téged a a többiekkel, és esetleg látnak valami furcsát?
Azt írtad, hogy az osztálytársaiddal leszel.Tévedsz! Ők a családjukkal lesznek, te meg állsz majd tök egyedül.
Szia!
Szerintem sehogyan sem fogod őket erről meggyőzni, tehát törődj bele, hogy ott lesznek. Azt az 1 órát kibírod.
A másik megoldás amit anno én választottam. Az óvodai(!) ballagásomon úgy összevesztek a nagyszüleim (a két család szívből útálta egymást), hogy még aznap megfogadtam, hogy többet nem lesz ballagásom. Ezt akkor aranyos, gyermeki fogadalonak gondolták, de rá kellett jönniük, hogy valóban komolyan gondoltam. Azóta nem vettem részt egyik ballagásomon se, sőt a diplomaosztómra se mentem el, persze, így a bankettekre se mentem. A ballagások alatt a szüleimmel sütöttünk, főztünk, vagy moziba mentünk és senkinek sem hiányzott a felhajtás.
Ha ez nem családi esemény, akkor mi?
MIlyen kis undok béka lehetsz...jah és egyébként úgyis elmennek, mert büszkék arra a kis wtf fejű gyökérre, akit a gyereküknek neveznek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!