Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A babánk nem sokára 1 éves,...

A babánk nem sokára 1 éves, de a párom állandóan ideges a kicsivel is és velem is. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon okos,értelmes a baba. De a páromnak már az is idegesítő, ha nem úgy eszik, iszik, alszik, egyáltalán ha csak nyöszörög, idegességében a csillagos eget emlegeti. "Ha tudta volna,hogy ezzel jár a gyermekvállalás stb.stb./.Semmi türelme se a kicsihez, se hozzám nincs.Boldogságot reméltem, nem örökös civakodást. Igaz én nem szólók inkább semmit, de a kicsit sajnálom,ahogy kiabál vele is.El vagyok keseredve,van remény a változásra?

2012. jún. 3. 13:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
jnos, bocsi, véletlen elküldte.
2012. jún. 3. 14:39
 22/28 anonim ***** válasza:
92%

azért jó fejek vagytok... ha az apuka lett volna, akkor el kell válni egyből, ha az anyuka, akkormeg csak szülés utáni depresszió, és üngyümbüngyüm meg vacsora meg shoppping...

ha nem törődsz a férjeddel szülés után, eszedbe nem jut vacsorázni vinni, mi?

2012. jún. 3. 15:15
 23/28 anonim ***** válasza:
35%

ma 15:15

Van igazság abban, amit írsz! Ha megszületik a baba, azután is ugyanakkora figyelmet kell egymásra fordítani. Igaz, már akkor a baba lesz az első, hogy neki a legjobb legyen. S ezt egy apukának is így kell látnia, hisz egy apa is a legjobbat akarja a gyerekének.

Ha anyukáról van szó, azért más a helyzet, mintha az apa lenne, mert a nő testében mentek végre változások (hormonok stb), ő szülte meg a gyereket.

Akik ezt nem élték át, azok úgyis hülyeségnek tartják a szülés utáni depressziót, pedig létezik.

Offolok egy kicsit: Nekem gimis koromban, amikor megjött a mensesem, olyan rosszul voltam, hogy haza kellett kísérni a suliból. Nagyon erősen görcsöltem, hánytam. S a magyar tanárom azt mondta, hogy ő nem hiszi el, hogy valakit ennyire megviseljen,ha megjön neki. Nem kicsit kiverte nálam ez a biztosítékot. Miért alkot olyanról véleményt valaki, amit nem élt át? Pedig jeles tanuló voltam, sose lógtam suliból.

2012. jún. 3. 16:59
 24/28 anonim ***** válasza:

23 Ilyen már velem is történt.Vannak olyan emberek,akik egyszerűen képtelenek beleélni magát mások helyzetébe.De ha majd egyszer ő is beteg lesz,fel sem fog tudni kelni a fájdalomtól és nem tud dolgozni menni,akkor majd megérti.

Szerintem vidd pszichológushoz,vagy szedess vele valami idegerősítőt.Amúgy nagyon meglepődtem,hogy te vagy az apuka.Bárcsak több lenne a magadfajta emberekből.

2012. jún. 3. 17:34
 25/28 anonim ***** válasza:
43%
apa , férjed , elválni.... ilyeneket írnak ezek a feministák amikor még nem tudják kiről van szó ...
2012. jún. 3. 22:32
 26/28 Bence_ ***** válasza:

Egyen magnéziumot. Hihetetlen jót tesz az ember idegeinek.

Ha evett akkor utána keressetek fel valamilyen szakembert.

De egy jó,bölcs,okos ember társasága is aranyat ér ilyenkor.

Ha a párod előtte "normális" volt akkor vissza kaphatod. De ezt neki is akarni kell, rá kell eszmélni, hogy valami gond van.

2012. jún. 3. 23:14
 27/28 anonim ***** válasza:

van olyan nő a családban, akiben a párod bízik, meghallgatja? nálam ez az édesanyám lenne, ha hasonló gondokkal küzdenék.

hívd át az anyósodat, hátha tud egy kicsit beszélgetni a pároddal, segíteni, megvigasztalni, jobb kedvre deríteni, tanácsokat adni.

2012. jún. 4. 11:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Amikor a nakadban lóg a bőgő, vinnyogó gyerek, eheted a magnéziumot kétpofára, amikor még addig se teheted le hogy elmenj pisilni, hiába bármilyen bogyó. Megértem a kérdezőt, kár hogy nem létezik még időgép..
2018. nov. 27. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!