Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A babánk nem sokára 1 éves,...

A babánk nem sokára 1 éves, de a párom állandóan ideges a kicsivel is és velem is. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon okos,értelmes a baba. De a páromnak már az is idegesítő, ha nem úgy eszik, iszik, alszik, egyáltalán ha csak nyöszörög, idegességében a csillagos eget emlegeti. "Ha tudta volna,hogy ezzel jár a gyermekvállalás stb.stb./.Semmi türelme se a kicsihez, se hozzám nincs.Boldogságot reméltem, nem örökös civakodást. Igaz én nem szólók inkább semmit, de a kicsit sajnálom,ahogy kiabál vele is.El vagyok keseredve,van remény a változásra?

2012. jún. 3. 13:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Úr Isten! Vidd pszichológushoz a feleséged. Valószínűleg szülés utáni depressziója van.
2012. jún. 3. 13:57
 12/28 anonim ***** válasza:
21%

Úristen,hogyan adhattok ilyen tanácsot a kérdezőnek,hogy azonnal váljon el??

Persze,ez tűnik a legegyszerűbb útnak,ti ostobák és azután mi van?

Mert ti aztán No.1 asszonyok vagytok a háztartásban,a pénzkeresésben,meg az ágyban is igaz?

Nem azt mondta a kérdező,hogy veri őket,hanem,hogy most nem érti

ezt a helyzetet és tanácstalan.

Kedves kérdező,hidd el itt csak mégjobban összezavarodsz a sok primitivségtől,légy oly kedves próbálj meg kommunikálni és megbeszélni a férjeddel ezt a gondot.Lehet neki van olyan nehéz problémája,amiről te nem tudsz!

Kommunikáció a társammal,ez az első lépés!

Hallottátok ti is ott??

2012. jún. 3. 14:03
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Szépen ülj le vele beszélgetni! Anyagi problémák vannak? Minenképpen beszélj vele,erősítsd őt meg abban, hogy te szereted őt és a babát is és mindenben számíthat rád,mellette állsz!
2012. jún. 3. 14:08
 14/28 Pityeeesz ***** válasza:
50%
Ha te vagy az apuka akkor is válj el. Vannak olyan nők akik azt gondolják, hogy szülnek egy gyereket, ezzel bebiztosítják magukat és utána a gyerekre hivatkozva hanyagolhatják az összes kötelezettségüket, de aztán idővel sokan rájönne, hogy a gyereknevelés nem csak annyiból áll hogy egy nap néhányszor megeteti meg tisztába rakja aztán lehet szappanoperákat nézni meg mittomén.
2012. jún. 3. 14:10
 15/28 anonim ***** válasza:
48%
Első vagyok. Elnézést kérek az apukától, sajnos arra asszociáltam, hogy az anya írta ki a kérdést. Én arra tippelnék, hogy szülés utáni depresszióban szenved. Teljesen más színbe helyezi a kérdést, hogy az anyukáról van szó. Próbálj meg beszélni vele, hozz ép érveket és próbálj meg úgy hatni rá, hogy szakemberhez forduljon. Sokan idegenkednek a külső segítségtől, de higgyétek el, hogy azok a szakemberek már sok hasonló esettel foglalkoztak és nem beleszólni akarnak az életetekbe, hanem segíteni.
2012. jún. 3. 14:12
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
A feleségednek kéne egy kis szabadidőt biztosítanod, had legyen egy kicsit egyedül vagy vigyétek el a kicsit mamához és menjetek el moziba vagy vacsorázni csak ketten....
2012. jún. 3. 14:13
 17/28 A kérdező kommentje:
Hívtam vacsorázni, egyszer sikerült. Mindig azt mondja,hogy ő ugyan nem akar sem barátkozni senkivel, de vele se akarjon senki barátkozni. Kikapcsolódni is el tudnánk menni, de sajnos nem jön.Szinte már küldöm,hogy menjen vásárolgatni, de oda sem megy. Teljesen betokosodott.Az ismerős kismamák hívják,keresik,hogy sétáljanak, beszélgessenek kicsit.Erre csak annyit mond, hogy állandóan zaklatják,nem is ismerik őt,hagyják békén.
2012. jún. 3. 14:21
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus kezeletlen szülés utáni depresszió. Sajnos ez egyre súlyosabb lesz, ha nem kapkezelést.

Menjetek pszichológoshoz

2012. jún. 3. 14:23
 19/28 anonim ***** válasza:

Beszélj a védőnőtökkel,orvosi segitségre szorul biztosan.

Van segítség.És legyél hozzá nagyon türelmes!

Nehéz lehet neki.

2012. jún. 3. 14:25
 20/28 anonim ***** válasza:
Itt már tényleg baj van, ami magától nem fog megoldódni. Saját tapasztalat sa
2012. jún. 3. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!