Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a férfiakat növelni...

Igaz, hogy a férfiakat növelni kell önbizalommal? Dicsérni állandóan?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy a párom piedesztálra emelem minden tekintetben. Dicsérem mindenben, így biztosabb a siker, hogy nem hagy el.

2012. máj. 28. 10:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell átesni a ló túloldalára.

Az én férjemet az anyja magasztalta mindig, nincs is sok barátja olyan nagyképű.

2012. máj. 28. 10:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök hülyeség.Miért félsz ennyire attól,hogy elhagy?Hogyha igazán szeret,nem hagy el.Mondom én,akire mindenki tesz magasról.
2012. máj. 28. 10:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd mert más hölgyeknek is feltűnik az a kivételes férfi.:D

Egyébként férfiként jól esik ha dicsér az asszony.Főleg ha az ágyban!:)

2012. máj. 28. 10:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem félek tőle, hogy elhagy, csak így biztosabb.
2012. máj. 28. 10:50
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Huhh, inkább téged kéne dicsérni...te miért vagy olyan biztos benne hogy soha nem csalod meg?...amúgy hiába dícséred, ah amúgy egy féltékeny hülye p.icsaként viselkedsz(amit nem nagyon lehet takargatni) akkor úgyis megcsal.
2012. máj. 28. 11:01
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny, és egyáltalán nem vagyok biztos a dolgomban sem.

Viszont rájöttem ha növelem az önbizalmat mindenben kevesebb az esély, hogy félre kacsint.

2012. máj. 28. 11:03
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

nem,mert abszolut elszállnak maguktól veled szemben

szóval én ezt próbáltam, óvatosan sejtettem vele, hogy igenis ő jó pasi, és az lett a vége, hogy ilyeneket vágott hozzám, hogy őt biztos könnyebben "el lehetne adni" mint engem, meg hasonlók.

a jó az, ha úgy érzi, hogy örülhet, hogy te vele vagy.

2012. máj. 28. 11:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. Az én exem is egy alamuszi-nyuszi volt, aztán sikerült annyira feltornásznom az önbizalmát, hogy egy egoista, nagyképű barom lett.

Mindenki dicsérte őt addig is (milyen jó gyerek, milyen előzékeny, milyen kedves)

Csak a férfi-nő kapcsolat hiányzott még az életéből. Aztán hogy az is meglett, és én is dicsértem, mint valami hülyegyerek, így teljesen el lett rontva.

Mikor szakítottunk, akkor kijelentette, hogy én kevés vagyok neki. :D

Szóval csak óvatosan.

2012. máj. 28. 11:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha állandóan dicsérnek, akkor azt fogom gondolni, hogy itt valami csalafintaság van készülőben, valami olyat akarnak, amit én nem és nem fogom elhinni, hogy komoly a dicséret.

Mondjuk egyébként sem hiszem el, ha dicsérnek. Mindig keresem, hogy hol a hiba.

2012. máj. 28. 11:17
 10/16 Vree ***** válasza:
Nagyon nagy tévedés! Persze hogy meg kell becsülni a másikat egy kapcsolatban. Ha látja hogy te tudod értékelni, akkor tudni fogja hogy rád számíthat. De ha az a célod hogy jajnehagyjon el (miért félsz ettől ennyire?, pont hogy veszélyesnek találnám, ha túldícséred. Ha meggyőzöd hogy nem kell teljesítenie, és hogy kívánatos minden erőfeszítés nélkül is, akkor meglehet hogy egyrészt elkezd elhanyagolni, másrészt úgy érezheti hogy jobbat is szerezhet nálad. Emiatt most nehogy átess a ló túloldalára! Egy jó partnerkapcsolatban támogatni kell a másikat olyan helyzetekben amikor senki másra nem számíthat, de ugyanakkor jó ha inspirálod is, bátorítod hogy fejlődjön, kihívásokat állítasz elé amikben támogatod.
2012. máj. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!