Igaz, hogy a férfiakat növelni kell önbizalommal? Dicsérni állandóan?
Szerintem nem kell átesni a ló túloldalára.
Az én férjemet az anyja magasztalta mindig, nincs is sok barátja olyan nagyképű.
Ne tedd mert más hölgyeknek is feltűnik az a kivételes férfi.:D
Egyébként férfiként jól esik ha dicsér az asszony.Főleg ha az ágyban!:)
Nem vagyok féltékeny, és egyáltalán nem vagyok biztos a dolgomban sem.
Viszont rájöttem ha növelem az önbizalmat mindenben kevesebb az esély, hogy félre kacsint.
nem,mert abszolut elszállnak maguktól veled szemben
szóval én ezt próbáltam, óvatosan sejtettem vele, hogy igenis ő jó pasi, és az lett a vége, hogy ilyeneket vágott hozzám, hogy őt biztos könnyebben "el lehetne adni" mint engem, meg hasonlók.
a jó az, ha úgy érzi, hogy örülhet, hogy te vele vagy.
Ez baromság. Az én exem is egy alamuszi-nyuszi volt, aztán sikerült annyira feltornásznom az önbizalmát, hogy egy egoista, nagyképű barom lett.
Mindenki dicsérte őt addig is (milyen jó gyerek, milyen előzékeny, milyen kedves)
Csak a férfi-nő kapcsolat hiányzott még az életéből. Aztán hogy az is meglett, és én is dicsértem, mint valami hülyegyerek, így teljesen el lett rontva.
Mikor szakítottunk, akkor kijelentette, hogy én kevés vagyok neki. :D
Szóval csak óvatosan.
Ha állandóan dicsérnek, akkor azt fogom gondolni, hogy itt valami csalafintaság van készülőben, valami olyat akarnak, amit én nem és nem fogom elhinni, hogy komoly a dicséret.
Mondjuk egyébként sem hiszem el, ha dicsérnek. Mindig keresem, hogy hol a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!