Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyszer...

Miért van az hogy egyszer teli vagyok önbizalommal máskor meg nullának érzem magam?

Figyelt kérdés
miért lehet hogy egyszer elégedett vagyok magammal másnapra meg rondának érzem magam. Annyira rossz ez a hangulat ingadozás. Nemrég szakítottam is, egyszer azt érzem jó nélküle egyszer meg visszamennék hozzá rögtön.
2012. máj. 23. 14:06
 1/4 anonim válasza:
mert serdülsz, és még nem állt be a hormonháztartásod. túl kell vészelni, ha felnőttél elmúlik :)
2012. máj. 23. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mensi előtt 1-2 héttel egy ocsmány vízilónak érzem magam, és bőgni tudnék, olyan undorító, amit a tükörben látok. Máskor könnyebb elfogadni, vannak jobb napok.
2012. máj. 23. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:
nem serdülök. 22 vagyok
2012. máj. 23. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokszor nálam is ez van.Biztos az időjárás.
2012. máj. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!