Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet 0 önbizalommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet 0 önbizalommal pasit szerezni?

Figyelt kérdés

Nincs egy csepp önbizalmam se. Szerintem vastag combjaim vannak és egyébként se vagyok annyira szép. Félénk vagyok és nehezen szedem össze a bátorságomat h megszólítsak valakit. Ráadásul a legutóbb mikor tetszett valaki (az egyik osztálytársam) és próbáltam vele már többször beszélgetni, már leckét is küldtem neki mikor egy csomót nem volt suliban és jó párszor lemásolhatta rólam a házim, még csak arra se volt képes h a Facebookon visszajelöljön.

Ha egy sráccal már 2 szót váltunk kettesben már azon gondolkodom h vajon összejönne e velem?

Bénának érzem magam, mert már a 13 éves húgom is járt már valakivel én meg 16 múltam! Nem tudom, mit csináljak mert folyton a pasikon jár az eszem, de mindenki csak azt mondja ráérek még!

2012. ápr. 7. 22:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
sehogy
2012. ápr. 7. 22:23
 2/19 anonim ***** válasza:
jó kezdet ide írni...találkozz minél több pozitív személyiséggel, akik majd adnak önbizalmat a bókjaikkal.
2012. ápr. 7. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:
Keress magadhoz való pasit. Ő előttük nem kéne izgulnod.
2012. ápr. 7. 22:28
 4/19 anonim ***** válasza:
hogy lehetne kevés önbizalommal csajt szerezni? :D 17/f :D
2012. ápr. 7. 22:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Annyiból könnyebb dolgod van, hogy nem fiú vagy:) Tehát nem neked kell kezdeményezni. Szerintem válts frizurát, kezdj el sportolni(ha duci vagy, akkor fogyjál), vegyél divatos ruhákat, sminkelj. Kezdetnek ennyi bőven elég:)
2012. ápr. 7. 22:30
 6/19 anonim ***** válasza:
Küldj magadrol 1 képet privátban. én megmondom hogy jól nézel-e ki. De komolyan vagy 1 linket.
2012. ápr. 7. 22:32
 7/19 anonim ***** válasza:
Ráérsz még.
2012. ápr. 7. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben, de amit az 5/5 írt, az tényleg jó kezdetnek. hidd el ha többet adsz magadra, bár nem tudom te hogy állsz ezekkel a dolgokkal, mások is pozitívabban állnak hozzád. Jó még nekem is van hova fejlődnöm, de mióta hasonló változtatásokat hajtottam végre magamon, azóta pasiból is (több) van körülöttem. És tudod, ez ad önbizalmat, ha megdicsérnek, stb.

Próbáld meg!

És ne a húgod legyen a példa, hogy ő már 13 évesen jár vkivel, van akinek később jön össze. :)

2012. ápr. 7. 22:36
 9/19 anonim ***** válasza:

én is rohadt önbizalom hiányos vagyok :( pedog aztmondják hogy simán lehetne önbizalmam, de hát nincs. félek az emberektől, társaságba nem tudok feloldódni, a buszon ha leüll mellém valaki akkor megdermedekk és ülök mint egy cövek...

szerintem probáld magadbol mindig a maximumot kihozni (külső, belső) és légy optimista!! nekem is eztmondják de én egy igazi pesszimista vagyok, szóval probáld meg a dolgok jo oldalát látni ;)

2012. ápr. 7. 22:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Az önbizalom nagyon fontos. Szeretned kell magad, különben nem várhatod el, hogy mások szeressenek. :)

Apró dolgokkal nagyon sokat változtathatsz a megjelenéseden, amitől már sokkal jobban érzed magad, hidd el ez kívülről látszik.

A másik nagyon fontos dolog pedig, hogy a szépség relatív. Mindenkinek más testesíti meg ezt a szót. Hidd el, hogy van olyan fiú, aki imádni fogja a combjaidat, és örülni fog annak, hogy végre nem egy pálcika. :)

Nem szabad a húgodhoz mérni magad. Valószínűleg nyitottabb nálad. Ez ne adjon okot arra, hogy még jobban bezárkózz.

Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan privát üzenetet. :)

2012. ápr. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!