Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a férfiakat növelni...

Igaz, hogy a férfiakat növelni kell önbizalommal? Dicsérni állandóan?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy a párom piedesztálra emelem minden tekintetben. Dicsérem mindenben, így biztosabb a siker, hogy nem hagy el.

2012. máj. 28. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem igaz! Mint már említették könnyen áteshet a lovon, meg valahol minden felnőtt ember be tudja tájolni, hogy mennyit ér. Én sem szeretem, ha valaki állandóan dicsér, zavaró. Ez a páromra is érvényes.

35/F

2012. máj. 28. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:

azért az szánalmas, ha minden percben magasztalod nonstop, h mekkora fasza gyerek.

ha van valami, ami miatt megérdemli a dicséretet, akkor persze mondd neki, de azt sem kell túlzásba vinni.

egy egészséges lelkű férfi tisztában van a kvalitásaival, és nem kell folyton nyomatni neki az dicsfényt.

2012. máj. 28. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten zavart, ha a volt barátnőm dicsért. Én persze mindig szívesen dicsértem őt, de nekem egy "ügyes voltál" pont elég volt.
2012. máj. 28. 12:32
 14/16 anonim válasza:

Csak annyira kell őket dícsérni,mint amennyire Te is elvárod tőle,hogy dícsérjen.A férfiak is éppúgy vágynak a dícséretre,szeretetra mint mi nők.Ahogy neked is jól esik ha azt mondja "jaj de dögös vagy ma" úgyanólyan jól esik neki is.Én nagyon sokszor megdícsérem a páromat,így tudja hogy még mindig vonzónak találom.Vagy pl. ha ő főz akkor is,de nem kell túlzásba esni,nem kell kis gyügegyereknek nézni.Már bocs a kifejezésért!´

u.i :Ha meg el akar hagyni,úgyis elfog!Még akkor is ha mindig isteníted!

2012. máj. 28. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Pont ellenkezőjét kell tenned! El kell bizonytalanítanod! ha elbizonytalanítanod, rájön, hogy ő nem is olyan nagy szám, így kicsit kisebb lesz az arca!

Egy önelégült (nő által futtattott, agyondicsért) pasi még inkább beképzelt lesz és még inkább csalni és alázni fog!

2012. máj. 28. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt kipróbáltam, dícsértem is, akkor magasról le sem tojt és/vagy nem hitte el, hogy őszinte vagyok.

Amikor nem foglalkoztam vele annyit, úgy fut utánam, mint a nyúl. :))

Egyedül akkor kell babusgatni, amikor betegek, valamiért azt hiszik a betegség nekik rosszabb mint nekünk nőknek. :D

2012. máj. 31. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!