Szerintetek normális hogy egy szülő így viselkedik?
Azt érzem hogy ki nem állhatom anyámékat. Tönkretették az életemet . Elszakítottak a barátaimtól és ballagás előtt elvittek onnan ahol felnőttem csak hogy apámmal eggyütt lehessenek. Nemhogy megértették volna mekkora szarban avgyok lelkileg , még elvárásaik vannak a hozzáállásommal kapcsolatban. Állandó jelleggel kioktatnak., de ha visszapofázok és megvédem magam , ha kiállok magamért akkor nagy a pofán és túl sokat engedek meg magamnak.
Ők a pénzt választották (ezért jöttünk ide..a jobb megélhetésért) és nem nézték hogy én mit gondolok. Csak sodortak magukkal mert nekik így marha jó. Nem értik meg hogy egy 14 éves lánynak más társaságban is lennie kell mint a szülei és húga. 8az új sulimban ki nem állhatnak)
Megmondtam nekik hogy három év múlva ha befejezem az új sulit(itt más a rendszer) elhúzok innen és tőlük olyan messze amennyire csak lehet. Én már a magam ura szeretnék lenni! Volt már valaki ilyen helyzetbe? vagy szerintetek a szüleimnek van igaza? Vagy jogos volt amit tettek?
persze,ne mond nekem hogy nem fontos,hogy van otthon étel,és nem rongyokban kell járnod, a többiről ne is beszéljünk,nem feladni kell hanem próbálkozni,ha egy ilyen helyzetben feladod mi lesz majd ha sokkal komolyabb probléma merül fel,akkor is feladod?
beszélgess az eddigi barátaiddal a neten,tanuld a nyelvet és ismerkedj,tudod ha az ember akar valamit megtudja csinálni
Annyira hihetetlenül beszűkült a látóköröd ettől a makacs dühtől, h az hihetetlen.
Nézd, én teljesen egyedül vágtam neki a külföldi életnek. Szinte semmi volt a nyelvtudásom. Hiányzik a család és a barátok, de mindig itt van az internet, h kapcsolatot tudjunk tartani (pl ahelyett, h itt ócsárolod a szüleidet, lehet, h skype-olnod kéne, ha meg nem akar veled senki sem beszélni, akkor már lehet, h el is felejtettek).
Beíratkoztam nyelvsuliba, ahol több nemzetiség is megfordult így totál rá voltunk kényszerülve, h megtanuljuk a nyelvet. Ahhoz, h tudj egy nyelvet, bizony tanulni is kell. Ahhoz, h legyenek barátaid, h elfogadjanak neked is kell tenni.
Választhatsz: 1.utálod a szüleidet, magadba roskadsz
2. nyitsz a világ felé és barátokat szerzel magadnak
Ennyi. Én lezártam a neked való írogatást, mert már nagyon irritálsz azzal, h ilyen undok és önző vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!