Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyszülőket nem érdeklik...

A nagyszülőket nem érdeklik az unoka. Normális az, hogy hétvégén 2 órát látják?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem is kevés :) Mi se járunk többet a nagyszülőkhöz, sőt, néha csak két hetente. Én nem érzem azt, hogy őket ne érdekelnék a gyerekek (3 van). Sőt, nagyon szeretik őket.

Szerintem ez a normális, én nem örülnék, ha állandóan jönnének vagy nekünk kéne menni.

2012. jún. 1. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Elváltunk.A lányom apai nagymamáját fél éve nem látta.Nem kíváncsiak rá!Ez van.
2012. jún. 1. 14:14
 13/15 A kérdező kommentje:
12-12 valaszolo sajnalom ez nagyon rossz erzes lehet tenyleg...nem is magad miatt esik szarul hanem ,hogy a gyermekedre nem kivancsiak...szomszedasszony is ilyen helyzetben van es mondta nekem ,hogy ez a kisfianak milyen szarul esik es hozzateszem a nagyszulok toluk egy par hazzal odebb laknak es csak karacsonyba lattak a kisfiut...ez szomoru...
2012. jún. 1. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem rettenetesen sok. :D Én kéthavonta járok mamához 2 órára.
2012. jún. 1. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Párom anyukájáé ha tehetnék hétfőtől-vasárnapig itt lennének nálunk. Szívesen költsön adnám. Mikor telefonálnak, hogy jönnek, már az agybaj kerülget. Nekik még ez is kevés. Hétvégén vagy mi megyünk vagy ők jönnek (több, mint három órát), de már hétköznap is meglátogat minket a mama. Most már azt akarja, hogy mikor Ő jön menjek el itthonról, hogy csak vele legyen a lányom. Ezekből nagy vitáink vannak. Akkor lennék jó anya, ha 18 éve koráig neki adnám a lányom.
2012. jún. 28. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!