Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha az anyátok...

Mit csinálnátok, ha az anyátok a családi találkozásokat kizárólag "unoka-láthatásként" fogja fel?

Figyelt kérdés
Csak az egyik unokája érdekli, ha megérkezünk elvonul vele végig és külön szobában tartózkodnak egy családi összejövetel aklmalmával, amiket én kérek, hogy tartsunk be szabályokat, ezalatt az idő alatt áthágja direkt stb.Már próbáltam vele beszélni, azt mondja féltékeny vagyok, pedig nem, szeretném, ha normális kapcsolat lenne az unokájával és velem, de ez nem az. A másik gyerekem, a férjem és én nem érdekeljük, csak a lányom..Mit tennétek az én helyemben? Minimalizáljuk a találkozást az utóbbi időben, de ha találkoznak, tiszta nem normálisan viselkedik a nagymama-azaza az anyám..
2012. ápr. 24. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Megkérdezném, miért teszi. Ennyi. De az nem zavarna, ha játszik vele, mármint ha elvonulnak. Anyósomnál megszoktam hogy ha velük vagyunk, mindent ő akar........eleinte zavart de már megszoktam. Ő akar etetni, a gyereket az utcán hozni, a kezét fogni, sőt, minden erejével igyekszik átcsábítani a másik szobába hogy csak az "övé" legyen a gyerek arra az egy-másfél órára. Rohadt idegesítő, de szólni nem szólok érte, kthetente egy-másfél órát kibírok így.
2012. ápr. 24. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Első, azért ez egy kicsit más helyzet. Én nem is értem, hogy téged a te helyzeted miért idegesít, hadd élvezze már a nagymama, hogy az unokájával lehet egy picit, nem fog belehalni abba senki, hogyha csak ő van vele egy darabig, te meg mondjuk a másik szobában olvasol vagy pihensz...

Kérdező, a másik gyereked jól értem, hogy fiú? Esetleg a lányod az első gyerek? Lehet, hogy az első unokája szent, a "többi" pedig csak a maradék. Én a helyedben meggondolnám, hogy ki akarom-e tenni annak a másik gyerekemet, hogy a saját nagymamája nem törődik vele, de a testvérével igen..

2012. ápr. 24. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
kedves 2...nem mesélek neked anyósomról. Szóval ne engem minősíts és hagyd az életemet. A kérdezővel foglakozz, neki válaszolj, ne nekem. Kösszencs.
2012. ápr. 24. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
(egyébként tényleg nem szeretem amikor valaki egy mondatomból ítél........szóval ezért kérem nyomatékosan mégegyszer, hogy hagyj engem mert a felét sem tudod.. Mielőtt reagálnál ismét)
2012. ápr. 24. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
6%

Kedves első, ennek a weboldalnak az a lényege, hogy pár mondatból ítélünk, mert mást nem tudunk tenni. Sajnálom, ha megsértettelek, de eléggé úgy hangzottál, mint a tipikus anyatigrisek, akik szerint a gyerekük senkinél sincs jó kézben, csak náluk és a saját anyjuknál, az apai nagymama meg a közelébe se jöjjön, és egyébként is a gyerek nem bír ki öt percet az anyja nélkül. Ha ez nem így van, akkor vedd úgy, hogy nem írtam semmit.

Egyébként a kérdezőnek is válaszoltam, amennyiben nem tűnt volna fel, de azért köszönöm a javaslatot.

2012. ápr. 24. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű: nem jöhet hozzátok. Pont. Ha a lányod kötődik hozzá, akkor őt elengedheted, ha akkora, hogy elmehet a anagyival, de hozzátok nem jöhet. A saját lakásotokban, a saját családotokban a szabályokat TI diktáljátok - legalábbis egy felnőtt ember ezt szokta tenni.

Azzal, hogy nálatok, a saját lakástokban aláz meg, szemétkedik, megoszt (egyik unoka igen, a másik nem), kelti a feszkót és kavarja a s&art, azzal valójában hozzátok pakolja le a frusztráltságát. Nem szabad hagyni. Menjen szépen haza és ott kavarja a fekát és ott okozzon másoknak fájdalmat - ha mások elmennek hozzá azért, hogy megkapják a fájdalmukat. Ha nem, akkor magára marad, mint minden hozzá hasonló önző ember.

2012. ápr. 25. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!