A nagyszülőket nem érdeklik az unoka. Normális az, hogy hétvégén 2 órát látják?
A mi két kicsinkre mégennyire sem kíváncsiak egyik részről sem. Após+új nője nem látta még a kislányunkat, aki 15 hós. A 3,5 éves fiamat pedig 1 évesen utoljára. Akkor nem hívták a páromékat többet.
Anyu 2 havonta fél órára jön.
Mindketten 15 percre laknak.
van ilyen. Ez van.
Én már nem tudom.
Én szüleim fél év alatt háromszor látták,mert ők nem jönnek,mi kocsi nélkül csak ritkán tudunk menni(40 km),pedig nekik ott a kocsi,járnak is erre,de be se néznének.
Párom szülei teljesen ellentétek,párom mamája jön minden nap,kaját hoz,takaritgat,mióta tápszerezünk,azóta vigyáz a kicsire mig elmegyek ide-oda,mindezt nem tolakodóan,mindig megkérdezi,nem zavar-e,csinálhat-e ezt azt,igazi szupernagyi.
Átlag nagyszülő heti egyszer pár órát látja az unokát sztem
Szerintem nem normális de vannak ilyen emberek.
Anyósom eddig 3* látta az unokáját, apósom 1*, a kicsi 3 éves. Mindig sopánkodnak, hogy jajj, hogy hiányzik nekik, de nem jönnek gyakrabban, minket meg nem hívnak, illetve kitalálnak valamit, hogy miért ne menjünk. Egyszer akartuk meglepni őket, akkor közölték, hogy fáradtak, most nem jó, menjünk el, a kicsit meg sem nézték, pedig ott volt a kocsiban...
Anyukámékkal minden nap találkozunk, ők azt mondták, bele is halnának, ha nem láthatnák, mert annyira szeretik. A mi családunkban ez a természetes, a pároméknál meg az. Én már nem rágódok ezen. Ők veszítenek azzal, ha nem látják felcseperedni a kicsit.
Szerintem heti 2 óra nem kevés. Én az anyai nagyszülőket kéthetente láttam, ha mentünk hozzájuk pár órácskára, fél órányira laknak. Gyakrabban nem tudott menni a család.
Az apai nagyszüleim 2 km-re laktak, oda sem jutottunk el, max heti 1x.
Szerintem normális és nem jelenti azt hogy nem érdekli az unoka.
Anyukám mindennap látja a lányom,anyósomék hetente 1szer.Mindenkinek mások az igényei és ezt el kel fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!