Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemistaként dolgozni vagy...

Egyetemistaként dolgozni vagy a szülők pénzén élvezni az életet?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 10:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Most nyárra szerintem simán kereshetsz melót, nem kizárt, hogy találsz is.

Én dolgozom, suli mellett, és király, hogy magamnak fedezem, amire szükségem van!

2012. jún. 1. 22:32
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

azért van arany középút is.

ha vannak olyan helyzetben a szülők, akkor az otthoni költségeidet fedezik, és ha tudsz munkát vállalni, akkor a szórakozást, ruhákat pedig egyedül fizeted.

egyetemistaként ez azért a legtöbb embertől elvárható. persze vannak olyan szakok, amik mellett ez nehéz, de heti pár óra korrepetálást be lehet vállalni.

2012. jún. 2. 22:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Én szeptembertől leszek egyetemista, de jelenleg is, egészen augusztusig dolgozom, éppen azért, mert nem tudom, mennyire fognak tudni támogatni, meg hát felnőtt vagyok, nem is szeretném már, h ennyit költsenek rám (bár testvéreimet mindig támogatták, de azért jó lenne, ha ennyivel is tudnám őket "támogatni", h nem nekik kell pénzelniük). Remélhetőleg amikor szeptembertől egyetemista leszek, lesz majd időm dolgozni, mert mindenképpen akarok, csak bírni fogom. Ha semmiképpen nem jön ki, akkor nyilván nem, mert azért megyek egyetemre, h tanuljak.
2012. jún. 8. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!