Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha anyós felhívja...

Szerintetek ha anyós felhívja a páromat 00:30-kor, "hogy hogy vagy kisfiam? " azért én vagyok a rossz, ha felháborodom, hogy a legmélyebb álmomból felébresztettek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 21:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező hozzállása több helyen sántít.Minek hívták fel a szülők a fiukat,mikor balesetük volt?Minek újra hívni,találkozni,ha már tegnap beszéltek egymással?A kérdező nem veszi figyelembe,hogy a párja egy önálló személy,aki szeret másokat is rajta kívül és aggódik értük és ez kölcsönös.Ha valaki összeköltözik a szerelmével,az nem jelenti azt,hogy megszűnik a külvilág.Az anyós megkérdezte a fiát,hogy hogy van.Mivel ez nem rendszeres dolog,egy egyszeri,kivételes eset, így biztosan épelméjű a kedves mama,ami a kérdező esetében nem feltétlenül igazolható,hiszen mindennemű gyengédséget,amit a párja mutat a szülei iránt abnormálisnak tart.
2012. nov. 5. 21:58
 22/25 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem tudjuk, mi volt anyós hívása mögött.

lehet, hogy ő maga volt olyan rossz állapotban, pl.azt hitte megáll a szíve, aztán érezte, hogy mégsem, és akkor csak "érdeklődött"

aki fiatal, és mindene rendben működik, az el sem tudja képzelni, hogy milyen, ha mégsem ...

sohase mondd, hogy soha...

2012. dec. 2. 02:05
 23/25 anonim ***** válasza:

szóval így látod ?!

[link]

2012. dec. 2. 11:01
 24/25 A kérdező kommentje:

Meglenne a magunk élete, egyetértek azzal, hogy nem szűnik meg a külvilág miután összeköltöztünk. Itt a mértékkel és a gyakorisággal vannak óriási problémák. Gyakorlatilag eljutottunk odáig, hogy ha nem megyek vele együtt anyósékhoz ébren már nem is látom a páromat. A minket érintő dolgokról pedig csak ott marad idő beszélgetni.

Én nem ilyen életet képzeltem, hogy a párom aludni járjon csak haza, miután anyóséknál sógórnő gyerekeivel kiszórakozta magát, és hazajáron aludni. Ha megkérdezem, hogy nem töltene-e több időt itthon, a válasz az, hogy miért nem megyek vele, akkor együtt lehetnénk.

Ez siralmas. És számomra tűrhetetlen. Nem normális dolog az, hogy hétköznap munka után letegyem a hátsóm itthon és pihenjek? Neadjisten készüljek a holnapra, vacsorát csináljak, tanuljak a főiskolára? Normális az tényleg, hogy így lehessek együtt vele, ha az anyjáéknál vagyok feszt?

2012. dec. 18. 04:38
 25/25 anonim ***** válasza:
77%

9/24 mindent leírt amit én írtam volna csatlakozom

tessék kikapcsolni a telefont

aki du-gni tud annak már nem kell az anyuka

2013. febr. 20. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!