Szerintetek ha anyós felhívja a páromat 00:30-kor, "hogy hogy vagy kisfiam? " azért én vagyok a rossz, ha felháborodom, hogy a legmélyebb álmomból felébresztettek?
egyáltalán nem tudjuk, mi volt anyós hívása mögött.
lehet, hogy ő maga volt olyan rossz állapotban, pl.azt hitte megáll a szíve, aztán érezte, hogy mégsem, és akkor csak "érdeklődött"
aki fiatal, és mindene rendben működik, az el sem tudja képzelni, hogy milyen, ha mégsem ...
sohase mondd, hogy soha...
Meglenne a magunk élete, egyetértek azzal, hogy nem szűnik meg a külvilág miután összeköltöztünk. Itt a mértékkel és a gyakorisággal vannak óriási problémák. Gyakorlatilag eljutottunk odáig, hogy ha nem megyek vele együtt anyósékhoz ébren már nem is látom a páromat. A minket érintő dolgokról pedig csak ott marad idő beszélgetni.
Én nem ilyen életet képzeltem, hogy a párom aludni járjon csak haza, miután anyóséknál sógórnő gyerekeivel kiszórakozta magát, és hazajáron aludni. Ha megkérdezem, hogy nem töltene-e több időt itthon, a válasz az, hogy miért nem megyek vele, akkor együtt lehetnénk.
Ez siralmas. És számomra tűrhetetlen. Nem normális dolog az, hogy hétköznap munka után letegyem a hátsóm itthon és pihenjek? Neadjisten készüljek a holnapra, vacsorát csináljak, tanuljak a főiskolára? Normális az tényleg, hogy így lehessek együtt vele, ha az anyjáéknál vagyok feszt?
9/24 mindent leírt amit én írtam volna csatlakozom
tessék kikapcsolni a telefont
aki du-gni tud annak már nem kell az anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!