Mit gondoltok párom viselkedéséről? Nekem kellene alkalmazkodnom?
Párommal 3 éve vagyunk együtt. (Ő29 Én25)
Ott tartok, hogy nem bírom elviselni hogy páromnak máson sem jár az esze, csak a bulizáson. Amikor összejöttünk minden héten ment sőt, most már azt mondja öregszik és nem vágyik bulizásra és már úgysem sokáig mehet, mert kezdi nem oda valónak éreznie magát.
A problémám az, hogy ő csak kitalálja magának hogy hova szeretne menni, és én alkalmazkodjak. Értsem meg, ha együtt szeretne velem menni, nem baj ha fáradt vagyok. ÉS értsem mag azt is, ha haverokkal szeretne...mert külön programokra is szüksége van. (Ilyenkor általában barátnőimmel szervezek programot) De mégis zavar, hogy nélkülem akar menni. Nem csak haverok vannak olyankor, párok is. Olyan helyekre is jár, ahol vannak ex barátnők, nők akik nyomulnak rá...de én természetesen legyek nyugodt és bízzak benne, és ne aggódjak ha nélkülem megy el.
Én már nem nagyon vágyom bulizásra. Úgy érzem nálam ez a korszak lezárult. Sokkal inkább vágynék egy közös programra, kirándulásra, mozizásra, vacsorára kettesbe stb. de sajnos nálunk ilyenek nincsenek.
Néha nagyon magányosnak érzem magam. Tudom, hogy szeret, azt mondja velem szeretné leélni az életét. Velem szeretne családot alapítani, de bennem már kétségek merültek fel. Mégis milyen jövő várna rám mellette?
Összeköltözés előtt állunk, de más most a legnagyobb probléma az, hogy mikor legyen lakásavató, minden hétvégén házibulit szeretne...after partykat. stb.
Úgy gondolom hogy néha-néha kell a buli, hisz fiatalok vagyunk. De azért bulin kívül nekem másra is lenne igényem és úgy érzem páromnak nem. (Ő elvan a facebookjával és a bulizással)
Mit gondoltok erről? Adjatok tanácsot!
"ő mindent megígér és pár hétig be is tartja aztán minden kezdődik előröl."
ezek szerint nem túl szavahihető...
"ő biztos benne hogy szép lassan lenyugszik. Mindennél jobban szeret és nem tudna nélkülem élni."
ha nem szavahihető, akkor erre sincs semmi okod, hogy elhidd.
Én nem tudnék benne megbízni.
"Amikor összejöttünk minden héten ment"
Megbeszéltétek, hogy 3 év múlva le kell állnia, abba kell hagynia, nincs több buli, vagy ha néha van az is csak veled?
Nem? Akkor bulizással együtt fogadtad el. Megszoksz vagy megszöksz.
Ha úgy érzed, hogy nem számíthatsz rá, az egy nagyon nagy baj. Akkor mi lesz, ha meglesz a gyerek, és akkor sem tudsz majd számítani rá? Azt a gyereket legalább 18 évig nevelni kell, és nem csak a nő, hanem pont ugyanannyira a férfi feladata is a nevelés. Abba is gondolj bele, hogy mi lesz, ha összeköltöztök, és úgy jársz, mint egy csomó másik nő: a csávó fogja magát és csak úgy elmászkál, néha nem is szól előre és a jóisten se tudja, hol van, hébe-hóba tökrészegen állít haza este 11-kor, hétvégente meg felhívja a lakásotokra a haverjait, p*csarészegre isszák magukat, pihenni sem tudsz tőlük, mert egész éjjel ordítva röhögnek (itt-ott rajtad is, hogy hangsúlyozzák az elképzelt felsőbbrendűségüket), és a tetejébe minden alkalommal TE takarítasz utánuk, mert ahányszor megkéred a srácot, hogy segítsen, mindig csak rádnevet, odaveti, hogy 'ez női munka...', majd sarkonfordul és kimegy az ajtón, és otthagy egyedül a több kiló mocskos edénnyel, pizzásdobozzal, szennyesruhával, sörösüveggel, stb dolgokkal. Meg esetleg egy síró gyerekkel. Ilyet én is láttam, meg mindenhol olvashatsz ilyet, úgyhogy meg kell gondolni ezt a bulizós csávó-dolgot.
Nem az a legrosszabb, hogy ez történik, hanem az, hogy miután valakivel egy kicsit is összekötöd az életed, utána nem mindig könnyű ebből kimászni. Én is éltem együtt ilyen emberrel is, olyannal is, sem egy össze- sem egy szétköltözés nem egy kétperces, zökkenőmentes művelet.
Ajánlom fable: Nászajánlat könyvét, nagyon jó.
Abban is a terézanya komplexus van, hogy a férfi milyen gyenge, lelkizsarolásokkal tartja maga melett a lányt aki tudna normális lenni de fél. Te ne akarj egy bulimajom hátországa lenni aki mos, főz s jelen van az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!