Alkalmazkodnom kell-e a partnerem lányához?
Budapesten élek a párom vidéki. Szeretné ha rendszeresen elmennék hozzá, természetesen azért is,h együtt legyünk és, h segítsek a házimunkában is, de ott lakik a volt felesége, a lánya a fia stb... akik úgy gondolják, h anyagilag kihasználom az apjukat,de ez nem így van. Nekem rendes munkám van, lakásom, nincs szükségem támogatásra. Sokszor nem tud dönteni a párom,h velem legyen vagy a 18 éves lányával, mert köztük a kapcsolat olyan mint 1 anya lánya közt. A lány minden percben hivogatja az apját aki általában 2x jön hozzám egy héten. A telefont olyankor is felveszi amikor nem kéne...Ez természetes? Ti mit tennétek ebben az esetben? Annak ellenére is szeret, h a családja ellenem beszél. A mi kapcsolatunkat a lánya irányítja. Alkalmazkodjak ehhez a helyzethez?
3 éve vagyunk együtt
44/N
Ne alkalmazkodj!!
Sajnos azt is meglehet érteni hogy nem akarja az apukáját
el vesziteni...
Apuci pici-pici lányának nem tetszik a "pótmama"
Ahogy leírtad,én egy hisztis,akaratos lányt képzelek el, aki addig nem nyugszik,még nem teljesül az,amit ő akar.
Az exneje miért lakik még mindig ott?????????????
Miért laknak még együtt?És te így menj oda?Hogy mindenki keresztül nézzed rajtad, és piszkáljon?
Én nem hagynám!Nem mennék oda!3 éve vagytok együtt, de mégsem.....?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!