Alkalmazkodnom kell-e a partnerem lányához?
Budapesten élek a párom vidéki. Szeretné ha rendszeresen elmennék hozzá, természetesen azért is,h együtt legyünk és, h segítsek a házimunkában is, de ott lakik a volt felesége, a lánya a fia stb... akik úgy gondolják, h anyagilag kihasználom az apjukat,de ez nem így van. Nekem rendes munkám van, lakásom, nincs szükségem támogatásra. Sokszor nem tud dönteni a párom,h velem legyen vagy a 18 éves lányával, mert köztük a kapcsolat olyan mint 1 anya lánya közt. A lány minden percben hivogatja az apját aki általában 2x jön hozzám egy héten. A telefont olyankor is felveszi amikor nem kéne...Ez természetes? Ti mit tennétek ebben az esetben? Annak ellenére is szeret, h a családja ellenem beszél. A mi kapcsolatunkat a lánya irányítja. Alkalmazkodjak ehhez a helyzethez?
3 éve vagyunk együtt
44/N
A párod odaköltözhetne hozzád és megbeszélhetnéd vele hogy olyankor "amikor nem kéne" kapcsolja ki a telefonját. A lánya meg vele tölthetne hetente 2-3 napot, ahogy azt eddig tette VELED!
3 éves kapcsolat után szerintem változtasson!!!
Én a helyedben megkérdezném, apuka mikor szeretné a picinke 18 éves babukalányát felnőttnek nevelni?
Már bocs, de megütötte a fülem az a mondatot, hogy Te azért menj a párodhoz vidékre, hogy segíts a "házimunkában", miközben abban a házban, már így is többen vannak annál, mint ami nekem elviselhető lenne egy új kapcsolatban. Van ott épp elég felnőtt, hogy rendezzék az életüket, elvégezzék a házimunkát, miegymást, a párod viszont eldönthetné, hogy veled mi a terve, mert úgy tűnik, itt egyedül csak tőled várja a mindenhez alkalmazkodást, ő konzerválni szeretné a megszokott életét.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:35
Kedves válaszoló, teljesen más, ha egy kiszolgáltatott kisgyereket hanyagol el az apukája egy új nőért, mint egy párkapcsolatban élő 18 éves "gyerek" esetében, akinek ha egészséges lenne a gondolkodása és nem önző, akkor támogatná az apja új kapcsolatát, hogy Ő is boldog lehessen végre valakivel.
(A páromnak van 3 gyereke, ebből 2 már nagykorú tizenéves, ők teljes mértékben támogatják az apjukat és segítik, hogy újrakezdhesse velem, a kicsi pedig, bár sokat kesereg, hogy nem élhet az apukájával, elfogad engem, szeret és sok közös programunk is van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!