Tényleg nekem kéne alkalmazkodnom hozzá?
Tesóm majdnem 2 évvel ezelött bejelentette h terhes. Akkor mikor már semmit nem lehetett csinálni. Én akkor még suliba jártam,utolsó éves voltam a suliban. Céljaim voltak. érettségi után ott akartam maradni suliba 2 évre h az OKJ-s szakképesítést megszerezzem. időközbe eladtuk a lakást vettünk egy nagyobbat,mert tesóm nem bírta elviselni az anyósát.(Aki egyébként szó szerint mindent megcsinált neki,és egy árva fillért nem kért azért h ott laknak a gyerekkel együtt) Tesóm azért is akart haza költözni,h a barátjával félretegyenek h tudjanak saját lakást venni. Anyám 30 ezer Ft-ot kért tőlük a reszire meg a kajára,nekem is áldozatot kellett hoznom. Ott maradtam a nyári melóhelyemen ahol már 10 hónapja dolgozok. Én itthon 50 ezer ft-ot=ebbe a 12 ezer Ft-os kajajegy is benn van) adok le egy magamra,a 68 ezres fizetésemből. Tesóm barátja egy évet lakott Kb nálunk,ugy egy hónapja költözött el a tesómtól,mert szakítottak. A srác amugy heti 20 ezer Ft-ot keres,a tesóm kapja a Gyedet,meg a csp,meg 6 órába dolgozik.neki is bejön vagy havi 80 ezer Ft.de ugy képzeljétek el h azt 30 ezer Ft-t amibe megegyeztek az egy év alatt amig itt lakott a tesóm barátja jó ha 3szor adták oda. Mióta elköltözött,tesóm ugyanugy nem ad semmit. Helyette nekem kell többet adni,ha enni akarunk... Teóm mostanában rákapott arra,h bulizni járjon,ilyenkor a gyereket itthon hagyja vkinek a nyakára,vagy csak ugy egyedül itthon hagyja... Eleinte még sajnáltam is és vigyáztam is este a gyerekre,mert jaja,szegény biztos szeretne buliba menni,had menjen. de ez már rendszeres,sőt néha hétköznap is elmegy kocsmázni. nekem már rohadt elegem van belőle h ilyenkor a mi nyakunkra hagyja a gyereket. Mi nem kértük tőle h szüljön,ha meg már megszülte akkor ne a másikat szivassa mégjobban. Ott tartok h ha elmegyek itthonról dolgozni,be kell zárnom a szoba ajtómat,mert ha nem zárom be akkor annyira nem figyel a gyerekre h hagyja h ragacsos kézzel bejöjjön meg összetapogasson mindent. Sőt! ma reggel az is kiderült,h amig én éjszaka dolgoztam ő itt üdögelt a szobámba a gép elött. Hónapok óta bejárkált a szobámba amig én dolgoztam h internetezzen. Tudni kell,h amikor beköttettem a netet ugy egyeztünk meg h havi 1000Ft-t ő áll,az 5000 Ft-os csekkből. Nos szeptember óta adott 500Ft-t... Egydarabig vártam KB. Novemberig h hátha adja a maradék pénzt,meg a következő havit,is de nem... Mikor meg szóltam neki h mivel nem fizette azt a keveset se amit kértem többet nem internetezhet,akkor kölcsönkért pénzt h nekem oda tudja adni ,és le tudjon ülni netezni.. Hozzá kell tennem,a gyereknek volt egy darab pelenkája,de inkább a netet akarta volna kifizetni nem h pelenkát vegyen. Én vissza adtam neki a pénzt és mondtam hez volt az utolsó h netezett. Ez volt novemberbe. persze uttána is néha redes voltam és ugyh nem fizetett semmit,néha meg engedtem h netezzen ha nem vagyok itthon. Annyit kértem ha netezik a gyerek aludjon,és ne az én szobámba rendetlenkedjen,amig ő itt ül. A cérna ott szakadt el,mikor aznap délelött takarítottam,felmostam,megpucoltam a tükröt,és mikor hazajöttem délutános műszakból a szobám ragadt a kosztól,tükrömön apró kéznyomok voltak,tesóm itt ült a gép leött. nem szóltam mert fáradt voltam. megfürödtem és lefeküdtem aludni. Kérte h maradjon még egy kicsit,mondtamjó és lefeküdtem. Aludtam volna ha nem kapcsolja a hangfalat és kezd el zenét halgatni. Szerintetek? Akkor kipattantam az ágyból.és elküldtem melegebb éghajlatra! A szobám miatt,meg h így vissza élt a bizalmammal. Ez decemberbe volt. Töröltem a felhasználó fiokját,az enyémnél meg jelszót változtattam. ma derült ki h ő amig nem vagyok itthon bejárkál h netezzen. feltöte felhasználó fiokom jelszavát. Többször gyanítotam már h be járkál de bizonyítékom nem volt,nem akartam vádaskodni. Meg aztán a ygereket is mindig hagyta bejönni garázdálkodni a szobámba. A multkor szombat éjszaka még dolgoznom kellett,délelött aludtam volnma. Nem tudtam tesóm az erkélyen telefonált a gyereke meg bejött hozzám és rámolt. erre ébredtem. Ugy látszik majd az alváshoz is be kell zárnom az ajtómat. Most ott tartunk h ha elmegyek itthonról dolgozni vagy akárhova,be kell zárnom a szobám ajtaját,mint vmi albérlőnek. Ő nem fizet semmit,de mégcsak el se szok mosgatni meg semmi,és én nekem kell alkalmazkodnom, h lehessen magánéletem.
Mit csináljak? Tényleg nekem kell zárnom az ajtóm,meg alkalmazkodnom hozzá? meddig türjek? Lassan ott tartok h inkább elmegyek albérletbe,annyira nem bírom elviselni. Tönkrette az álmaimat,a céljaimat,bele kényszerített h 20 évesen érettségi után dolgozzak,és ő meg 23 évesen él mint a kiskirályok. Már anyámnak is elege van belőle,de nem tud vele mit csinálni. meg vagyunk lőve a gyerek miatt
Próbáltuk,de csak egy váll rándítás és egy jól van a válasz...
Mi szívjuk anyámmal a f*szt,ez meg ól van. Néha én fexek le éhesen aludni,mert ez a szemét elöttem mindent felzabál. Arról nem is beszélve,h ha véletlenül knt felejtem a cigimet az a konyhába,akkor ugy szívja mintha az ővé lenne...
És a legidegesítőbb az egészben,h mindenki őt sajnálja! H én milyen bunkó vagyok,mert nem engedem netezni,meg h miért fáj nekünk h ő elmegy szórakozni,még fiatal,élnie is kell...
a mulktkor isnekem meg anyámnak szombat délelött még kellett mennünk dolgozni, fél 3kjor arra keltem h a gyerek sír mint az állat. tesóm sehol,vissza aludni nem tudtam,pedig 1 órát alhattam volna. Anyám ugyanúgy. Mikor mi elmentünk 5 óra 10 perckor akkor tesóm még nem volt sehol,de iwiw üzifalon meg olvastam h fél 5kor ki irta h húde szupi este volt....
Nem tehetem meg h elköltözzek. nem akarok anyummal kicseszni. Tvaly vette a házat. rajt a jelzálog. gyakorlatilag abból élünk amit én adok le itthon,mert az ő fizetése a jeézálogra meg egy szeméyli köcsönre megy el. A szem. kölcösnnek felét elméletileg tesómnak kéne fizetnie... 1,5 évvel ezelött vette fel anyám és a felét tesóméknak adta,mert tartozásuk volt.. ugy volt ha 14Ft-os törlesztő felét ő fizeti,de hát nem..
ha én elköltözök itthonról,akkor vagy éhen hal mindenki,vagy elárverezik a lakást.
Fogalmam sincs mit csiáljak. De már nem bírom elvisleni,h ugy élek itthon mint vmi idegen...
Hát hiába beszélnénk a barátjával,mert nem ad gyerektartást. Legalábbis eddig még nem adott- Látogatni látogatja a gyereket,az igaz,de hiába beszélnénk vele,mert hisz amig itt lakott ő se adott semmit a fizetésébőlNéha egy hétre 7000 Ft-ot kapott. Mert annyi előleget fel vett magára.
Nem tudunk mit csinálni tesómmal. Nem tudna hova menni. és csak azt a szegény gyereket sajnáljuk. Néha már nem is merünk szólni tesómnak,mert a gyereket szokta réngatni,meg vele szokott kiabálni,rajta tölti ki az idegességét,de nekünk nem szól semmit,mert nem tud mit mondani.Mert nekünk van igazunk h tönkrette a mi életünket is
azt se tudjuk megcsinálni h nem adunk neki ennimert ugyis zabálna ha nem vagyunk itthon... Meg hát ott a gyerek... ha neki mondanánk h ő nem ehet mert nem ad pénzt,akkor sztem bosszúból a gyereknek se adna enni.
Mikor még csak terhes volt,és ott lakott nálunk,a régi laksában,egyszer beszóltam neki,h attól h terhes még el tudna mosogatni. mert elegem volt abból h mindennap 7-8 órám volt,és mikor hazamentem még mosogatnom iskellett,j anyám ha megjön melóból neki tudjun állni főzni.
Ő meg felkapta a vizet,és közölte h elmegy a saját lakásába(akkor vettek ki egy albérletet a pasijával,ahova napokon belül költöztek). Aztán hívogatta a pasiját h kérdezze meg anyámtól h haza mehet e enni,,mert a én azt mondtam neki h soha többet ne egyen nálunk. Mikor én csak annyit mondtam h el mosdogathatna ha már nem dolgozik,meg suliba se jár és egész nap otthon van...
Már idegileg teljesen kész vagyok! Rohadt elegem van belőle. És nem tudok mit csinálni h kikerüljek ebből a szar helyzetből.
Anyám azért vett uj lakást,mer5t megegyeztünk h én a jeézálogba ios beleadok,azért adok le itthon annyi pénzt,és h ez ha lejár a kölcsön akkor az én lakáso lesz. mert felét megveszem,a másik felének a a felét öröklöm,és a tesómat meg kifzetném... vettem volna fel hitelt wgy 2,5 mlliót,kb annyi járna neki. De ugy néz ki h örökre itt ragad a nyakunkon.
én a pasimmal már 3 éve együtt vagyok. szerettünk volna összeköltözni,de így ben hívhatom ide,h ő is szívjon a tesóm miatt. Meg pár év (1-3 év mulva) én is szeretnék kisbabát,ha már lesz némi alapunk.. De így hova szüljek?
Igen,azt tesóm is mondta h fel fogjas jelenteni ha magától nem fizet. Meg a multkor én is megfenyegettem h ha még egy ilyet meglátok h a gyereken tölti ki a bosszúját és felfogom jelenteni!
Anyám meg mondta neki h azt fogja elérni h ugyanugy félni fog tőle a gyerek,meg utálni fogja ahogy mi is utáljuk apánkat. züleim elváltak már több mint 10 éve,mert apám ivott,meg vert minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!