Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok párom viselkedés...

Mit gondoltok párom viselkedéséről?

Figyelt kérdés

Párom mostanbán gyakorlatilag facebook függő lett.

Állandóan posztol és képeket rak ki saját magáról. Ha nem kap elég lájkot meg elszomorodik, mintha ebből táplálkozna az önbizalma.

De számomra ez nagyon idegesítő. Az én "rajongásom" az hogy vele vagyok, nem elég neki? Nem elég, ha én mondom neki hogy "jó pasi"?

Nem tudom mit csináljak, mert ez már kezd elviselhetetlen lenni. Nem akarok ilyen problémákkal foglalkozni, ráadásul egy 28 éves férfiról van szó.

Ennyi idősen már többet várok tőle, legfőképp ne azt hogy minden szabadidejét a facebookon töltse.

Már kezdem azt érezni, hogy semmi értelme a kapcsolatunknak, nem fejlődünk sehova.

Ha épp minden jó ő mindig megtorpan, megijed. Néha olyan mintha 16 éves lenne.

Mit gondoltok?

2011. aug. 19. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le vele, mondd el neki, hogy mi az ami bánt, ha nem tudjátok ezt megbeszélni és nem tud változtatni, akkor más problémákkal sem fogtok tudni megküzdeni, és akkor lépj le...
2011. aug. 19. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,hogy elég éretlen.Tényleg olyan,mint egy gyerek.Adj neki még több visszajelzést.
2011. aug. 19. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem ilyen egyszerű. Függőséget okoz, és semmivel sem könnyebb leszokni, mint a drogról vagy cigiről vagy körömrágásról vagy csokiról/kajáról (a kövéreknek). A megoldást nem tudom, mert én magam sem tudom leküzdeni, pedig szeretném. De hiába határozom el, és hiába tudom, hogy nem jó, amit csinálok.

Azt mondják, ez pótcselekvés, de még nem jöttem rá, mit pótolok.

2011. aug. 19. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán az lenne a megoldás, ha törölném magam. Párszor elhatároztam a józanabb pillanatomban, de mikor felmentem "utoljára", mégse töröltem magam. :(
2011. aug. 19. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Kössétek ki a netet! :)

(mindig könyörgök a páromnak, hogy csináltasson bár iwiw-et vagy facebook-ot, hogy jelöljem bár be, meg az ismerősök miatt is, de ő nem akar. Végül csináltatott iwiw-et, de szerintem van fél éve, hogy ne járt arra)-akkor inkább ez mint a párod:D

Szerintem beszéljétek át a problémát, próbáljon meg leszokni a facebookról, mondjuk egyik nap csak 2 órát, másnap 1 órát s csökkentse az időtartamokat, mondjuk napi 10 percre...én napi szinten felmegyek de csak a volt osztálytársakkal való csoport kedvéért, hogy elolvassam az üziket, ami nem tart tovább 4 percnél...

2011. aug. 19. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány van.
2011. aug. 19. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem is gondolnád mennyien FB függők....
2011. aug. 19. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
ha 28 évesen az a legnagyobb problémája hogy nem lájkolják a facebookon akkor nagyon üres és sivár élete lehet. találjon valami értelemet az életének!!
2011. aug. 19. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Tavaly év végén a barátom munkanélküli lett, és eltelt jó pár hónap mire állást kapott. Ez alatt rengeteg időt töltött a facebook-on. Minden hülye játékkal játszott, kommentelgetett, lájkolgatott, stb. Mindezt 28 éves fejjel. Én is fent vagyok, de igazából semmi különöset nem csinálok, néha beszélgetek barátokkal, volt osztálytársakkal, megnézem az ismerősök új képeit, és nagyjából ennyi.

Nála viszont észrevettem, h mindenféle nőket jelölget be. Külföldi, magyar, volt mindenféle. Azt mondta ezek csak a játékhoz kellenek, és hát láttam is h azok is játszanak ezekkel a baromságokkal, és egy idő után le is törölte őket. Ennek ellenére mégis zavart. Az pláne, hogy volt néhány hülye p.icsa, aki olyanokat írt a lapjára, h jaj imádlak és ehhez hasonlók, ő meg erre rakta a vigyorfejeket ezerrel.

Lehet más szerint hülyeség ilyesmin kiakadni, de engem igenis idegesített, h az én párom más nőkkel vált ilyen "üzeneteket". Meg is mondtam neki, h választhat, vagy törli ezeket a r.ibancokat, vagy befejeztem. Persze egyből letörölte az összeset, és leállt a nagy facebookozással is.

A két helyzet nem egyforma, de mégis hasonló. Én megmondtam neki, h itt vagyok, lájkolgasson engem, ha meg máshoz van kedve csak nyugodtan, de akkor búcsúzunk szépen. Azóta már dolgozik, így emiatt is kevesebb ideje jut a facebook-ozásra, de már jóval előtte is, amikor szóvá tettem ezt, visszavett. Belép, megnézi nagyjából 15-20 perc alatt, aztán ennyi.

Mondd el neki mindenképp, hogy mi bánt, és ha ezen nem változtat, akkor mehet ahova akar, és legújabb posztként kirakhatja, h egyedülálló lett. Ha fontos vagy neki, akkor nyilván hanyagolni fogja a facebook-ot.

22/L

2011. aug. 20. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!