Mit gondoltok Gigi és Jerzy szerelméről, illetve tegnapi viselkedéséről?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 12:23
1/16 anonim válasza:
Azt,hogy szép is a szerelem!:D
2/16 anonim válasza:
Azt magyarázza el vki, hogy a jerzy mér jerzsi?
3/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Szerelem? OTT BENNT? Lehetne, de akkor nem játszanák az eszüket. És ezt még a magyarok el is hiszik.:(:(:(
SZÉGYEN!!!!
4/16 anonim válasza:
Akkor mar inkább Erzsi. Amugy meg nem amerikában élünk, és a jerzsi sem onnan való, hanem egy picit keletebbröl. tal´n ezért :)
5/16 anonim válasza:
Ilyen a lengyel-magyar szerelem...határok választják el őket...:'((
7/16 anonim válasza:
Azt hogy ennél nagyobb kamuszerelmet rég láttam. Jerzy meg azért Jerzsi, mert így kell ejteni a nevét. Csak sokan ezt nem képesek felfogni, és Dzsörzizik itt. -.-
Jerzy nem amerikai, hanem lengyel.
8/16 anonim válasza:
Akkor nem tudom miért nem szól,hogy úgy mondják a nevét!
9/16 A kérdező kommentje:
vannak, akik Jerzsinek ejtik... Am szerintem is kamu az egész... Egyik nap még halálosan szereti, a másikon meg magába zuhan, mert nem tudja, szerelmes-e...
2011. febr. 22. 15:54
10/16 anonim válasza:
Jerzsi éppen hogy nem a férfiasságát, rátermettségét bizonyította mostanság azzal, ahogyan belépett a történésekbe. (Főleg kár volt Anikót lek.rváznia szemtől szemben, innentől lejáratta magát sztem végleg.)Gigi a bátyját isteníti, tőle nagyobb támaszra számíthat, de ezt el is mondta! Ők is csak most "ismerkednek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!