Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed Enikő viselked...

Mi a véleményed Enikő viselkedéséről és videóüzenetéről? Nem kellett volna kiállni és biztatnia Olivért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 12:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
NEM
2011. febr. 13. 12:45
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
nem
2011. febr. 13. 12:46
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
nem
2011. febr. 13. 12:49
 4/18 tetris ***** válasza:
49%
Ez az Enikő egy olyan szúrós szemű rondácska lány. Nem is értem, hogy Olivér mit eszik rajta. Anikó sokkal szebb.
2011. febr. 13. 12:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Én amúgy nagyon Oli párti vagyok és nagyon sajnálom,hogy kiesett.Szerintem Enikő lehetett volna megértőbb vele,hisz nem történt Anikó és Oli között semmi.Oli végig azt hangoztatta,hogy mennyire szereti a barátnőjét.Enikő volt aki aztán tényleg padlóra küldte.
2011. febr. 13. 12:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát még mindig sokkal jobban néz ki, mint Béci barátnője. (Érdekes, hogy Béci simán visszautasította Anikót, Olivér viszont nem volt olyan biztos magában...)
2011. febr. 13. 12:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Am tényleg nem 1 szép nő Enikő,de szereti...
2011. febr. 13. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Én imádom Olit, és sajnálom nagyon, h kiesett, de sztem is normális reakció volt ez Enikőtől.Ha nem ezt mondta volna, totál hülyét csinált volna magából.
2011. febr. 13. 13:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom, hogy így alakult, mármint hogy Béci ment vissza, és hogy Olivér ilyen idegállapotba jelent meg a párbajon. Nagyon látszott rajta, hogy kivan, és az előző napok letargiája is közrejátszott abban, hogy kiesett. Mármint szerintem amúgy is vesztett volna, de nem ilyen nagy különbséggel. Valahol megértem a barátnőjét, lehet hogy kezdte kicsit átlépni a határokat, de erre a hétre észhez tért, és leállt vele, szerintem igenis lehetett volna bíztatóbb, ha már pont párbaj előtt áll a párja. De lehet nem is akarta már, hogy visszamenjen.
2011. febr. 13. 13:03
 10/18 tetris ***** válasza:
38%

Tegnap este annyira meglepődtem Oli kiesésén, hogy azon agyaltam, hogy hátha az RTL klub megint csinál olyat, mint a Jerzi-Gombi esetben, hogy berakják a kiesőt.

Hátha visszatennék az Olit, mondván, hogy a szavazásnál valami gubanc volt. Lehetséges?

2011. febr. 13. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!