Mi a véleményed Enikő viselkedéséről és videóüzenetéről? Nem kellett volna kiállni és biztatnia Olivért?
A Béci lehet a tinilányok kedvence. A másik ok, hogy a haveri köre igen kiterjedt, és azok nyomták rá a sok szavazatot.
Az is lehet, hogy van a környezetében egy illető, akinek semmi sem drága, és minden áron vissza akarta Bécit nyomni a villába.
Az biztos, hogy a múltkori játékban, amikor az volt a feladat, hogy szülők-gyerekek legyenek, akkor a Béci nagyon kedvesen, figyelmesen bánt a Szandi-kislányával. Szerintem akkor egy csomó rajongót szerzett.
Igen, ahogy kiesett Oli, ment itt a nagy felháborodás...
Az még ok, hogy kiesik, de ilyen különbséggel? Mindenki egy szoros párbajra számított, erre 39-61...nevetséges!
De biztos, hogy nem fogják visszatenni. Olivér már kijött, tisztában van az erőviszonyokkal, legalábbis ami a nézőket illeti. Pedig örülnék neki én is.
először is mi az hogy miért szereti hiszen milyen csúnya?? lehet neked csúnya lehet Olinak nem. másodszor meg nem azért szeretünk vbalakit mert gyönyörűen néz ki.
amúgy nem kellett volna bíztatnia, Oli igenis megbántotta azzal amit csinált, és ha nem lett volna pia tilalom akkor biztos több is lett volna, mert piásan Anikó mindig nyomul.
DE! Basszus, olyan mérges voltam rá! Olivér a világon SEMMIT nem csinált Anikóval, nem értem, mi ez a nagy jaj-megcsalt-olivér-jaj-milesz. Bécit agyondicsért meg biztatta a barátnője, Olinak meg annyit bírt kinyögni, hogy "Azon gondolkoztam, el se jövök. De végül igen. Eljövök." és csá... Enikő nekem nagyon nem szimpatikus.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!