Szerintetek is jól néz ki Jerzy? És mi a véleményetek Szandika viselkedéséről?
Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogz vagytok vele, de engem nagyon idegesit hogy egy olyan csúnya nő annyira próbál rámászni Jerzyre....2010. dec. 12. 14:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Nem szeretem a melegeket. :S
2/6 anonim válasza:
Jerzy hulladék. Szandika szintén. Aki oda bemegy/jelentkezik, szintén. Aki nézi,... találd ki!
4/6 anonim válasza:
Megnéztem a meztelen képeit, fej nélkül még OK.
A feje vmi iszonyat falusi tróger diszkósgyerekes, némelyik képen jobb, de úgy egyébként...
6/6 anonim válasza:
Jerzy nem jó pasi..Szandika viszont amilyennek elsőre kinéz szerintem egyáltalán nem olyan..Ő volt az első aki elmondta Alekosznak, hogy miben kéne változtatnia..Igaz szandika elég paraszt, de legalább őszinte és lehet, hogy ez fontosabb annál mint ahogy kinéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!