Mindig mindenről párom dönt, nekem pedig alkalmazkodnom kell hozzá!?
Párom évek óta dolgozik, én most végeztem az egyetemen és munkát keresek. Folyamatosan ő szabja meg mikor jön hozzám, elmondja mikor mit csinál és nekem alkalmazkodnom kell. Azt mondja nekem semmi dolgom, ő dolgozik persze hogy így a helyes. Csakhogy egyszer sem volt olyan, hogy én szerettem volna vele lenni és össze is jött, akkor mindig akadt fontosabb programja/focizott/haverokkal lógott. Persze ezek is fontosak, de unom már hogy mindig nekem kell alkalmazkodnom. Én bármikor lemondanék egy közös programot barátnőmmel, csakhogy vele legyek ő még egy tv- műsort sem hagyna ki miattam.
Másrészt elvárja, hogy készüljek arra amikor jön, elvárja hogy olyat főzzek amit szeret (nagyon válogatós) össze kell kuporgatnom a kis pénzemet, van hogy inkább magamnak nem veszek meg valamit csakhogy neki tudjak ennivalót adni. Ez szinte természetes már szárára. Az is, hogy ő sokat dolgozik, pihenésre van szüksége, külön programokra is ezt mind tartsam tiszteletbe. Ne idegesítsem és ne veszekedjek vele ezek miatt.
Szerintetek ez normális? Mert én már lassan egy használati tárgynak érzem magam! Felém csak elvárások vannak, de az én elvárásaim sosem teljesülnek vagy csak nagyon ritkán.
Mit gondoltok?
Azért engem az is érdekelne, hogy ha majd találsz munkát akkor majd a te idodet is tiszteletben tartja és megváltoztatja-e az elvárásait? Mit fog szólni, ha majd sokáig dolgozol és nem lesz idod bevásárolni, fozni, hogy a fene válogatós természetét kiszolgáld. Amúgy o mit dolgozik? Lehethogy ha majd lesz munkád azt is majd lenézi és minden marad a régiben.
Két lehetoséged van, vagy kilépsz a kapcsolatból, vagy letorod a szarvát. Ne mondj le találkozót a barátnoddel, ne fozd neki mindig a kedvencét, ne ugrálj úgy ahogy o szeretné, mindenkivel CSAK azt tesznek meg amit hagy. Ha nem változik akkor ennek úgyis vége, addig pedig mindent csinálj úgy ahogy neked jó, élvezd az életet, miatta ne mondj le semmirol, o sem teszi meg miattad. Legyen saját életed, ennek úgyis nemsokára vége, legalábbis remélem, hogy nem hagyod már magad sokáig.
Az meg milyen dolog hogy egy dolgozó férfi elvárja hogy az egyetemista barátnoje kuporgasson a kajájára, mert akármi nem jó neki?
Érzed, hogy szeret vagy csak ez a "mindig más a fontos" dolog van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!