Ott szeretném hagyni az iskolát, de barátnőm teljesen ki van borulva, hogy nélkülem nem akarja végig járni a maradék féléveket. Mit tegyek?
Persze attól még ott fogom hagyni szerintem, de tiszta lelki terror, hogy már most mondogatja, hogy milyen rossz lesz neki következő félévben, meg gondoljam át még ezerszer mielőtt cselekszem.
Mindketten lányok vagyunk.
Persze tennem kéne rá, de sosem bírtam a lelki terrort.
nem fogok 100%, több dolog miatt is, mindegy van más indok is, csak mindent nem akartam leírni mert félek, hogy rám ismer, ős is elég sűrűn nézi ezt az oldalt, ezért próbáltam a lényeget kiragadni
igazából megoldottam, ki is iratkoztam már, bár nem örült neki :S remélem megbékélt
"nem fogok 100%, több dolog miatt is, mindegy van más indok is"
Aha, szóval vagy puncsos valakinek a valakije vagy, és már megvan soron kívül a biztos helyed, vagy nem rokoni kapcsolat, csak szoptál érter pár péniszt. Vagy ez is, az is. Hát én egy ilyen felvételi "sikernek" nem örülnék, de mindegy.
Utolsó, leírtam, hogy nem akartam közzétenni az egész rohadt történetet, mert rám fog ismerni ha olvassa. Hozzáteszem, hogy qrvára sokat dolgoztam érte hogy sikerüljön, semmilyen ismeretségem nincs. De ha ennyire akartad hallani a teljes történetet valóságos állapotában tessék:
Levelezőn csináltam az alapszakot, közben meg nappalira jelentkeztem erre az okj-re mert bejött, de útközben rájöttem, hogy nem érdekel, így úgy döntöttem ott hagyom és koncentrálok csak a főiskolára, ahol útközben végeztem és jelentkeztem mesterre ahova felvettek.
parancsolj, most már úgyis elavult kérdés, kétlem hogy megtalálna
elég szar életed lehet ha idejössz egy ilyen kérdéshez ócsárolni, sajnállak csak.
Ja és igen keresztfélévre vettek fel februártól ahol azonnal halasztottam egy évet, mivel gondoltam befejezem már ezt az okj-t, de időközben baromira megváltozott a véleményem, mellesleg pár napja össze is vesztünk barátnőmmel, mondván csak magamra gondolok, halaszthattam volna még a mesterszakot. Ja igen, kitaláltad hogy a kérdés megmásítása miatt a koromat is jogosan csökkentettem le a végére írva.
De kérdem én: szerinted ezek a rohadt infók mennyire lényegesek? A többi válaszoló a valós problémámra megadta a választ, döntöttem is, szóval szerintem ki is törlöm a kérdést, felesleges tovább várnom válaszokat, megoldottam.
A másik amit nem értek minek tennék fel ilyen kamukérdést? Ha annyira szórakozni akarnék akkor talán szaftosabb témát találnék ki, mint hogy összevesztem a barátnőmmel.
Nem értelek: te hazudsz a kérdésben, feltöntetve magad egy nagyképű puncsos k.vának, aztán szarul esik, ha annak néznek? :D Gyakorold még a hazudozást, mert nem megy- már ha nem akarod, hogy így járjál máskor.
Jogásznak ne menj, mert ahhoz nincs tehetséged...
26. Sztem senki más nem gondolt ilyenekre csak te. Mindenki más tudott normálisan válaszolni. az meg amin te akadékoskodtál, nem a kérdéshez tartozik uh nem volt neki muszály minden kis részletet leírni.
Kérdező: Te meg ne foglalkozz a "barátnőddel". Ha nem békél meg akkor annyit is ért ez a barátság
Nagyképű puncsos qrva? :S távol állok tőle, ne tudd meg mennyire, de mindegy.
A többieknek köszi, igatatok van benne, biztos neki is szar, elvégre együtt kezdtük, de őt érdekli is, én viszont csalódtam ebbe a képzésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!