Ott szeretném hagyni az iskolát, de barátnőm teljesen ki van borulva, hogy nélkülem nem akarja végig járni a maradék féléveket. Mit tegyek?
Persze attól még ott fogom hagyni szerintem, de tiszta lelki terror, hogy már most mondogatja, hogy milyen rossz lesz neki következő félévben, meg gondoljam át még ezerszer mielőtt cselekszem.
Mindketten lányok vagyunk.
Persze tennem kéne rá, de sosem bírtam a lelki terrort.
Menj az egyetemre. A barátnőddel meg ülj le beszélgetni, mert rohadt nagy önzőség, amit leművel. Attól hogy nem vagytok állandóan egymás fenekében, még lehettek jóbarátnők. Az egyik legjobb barátnőm az ország másik végében lakik, az egyetemen ismerkedtünk meg, és hiába a 250 km távolság így is tudjuk egymást támogatni, persze igyekszünk találkákat összehozni.
Ha igaz barátnőd, akkor megérti, hogy neked a tanfolyam csak nyűg, és te boldogabb vagy az egyetemen. Így is tudtok találkozni, dumálni programot szervezni.
A barátnőd szimplán önző.
Azért tanulj olyasmit, amit nem akarsz, hogy ő ne unatkozzon? Hiszen órára úgysem barátnőzni megy az ember! Szabadidőtökben találkoztok majd ugyanúgy, mint minden más barátnő. Nőjön fel a barátnőd, üzenem neki :)
Én is ott hagynám,menj az egyetemre.Azzal sokkal többet fogsz érni,mint egy tanfolyammal.Beszéld meg a barátnőddel,hogy attól még ugyanúgy találkozhattok stb.
Ne b.nőd miatt ne menj el.
utolsó nem volt túl hasznos a válaszod, a többiektől megkaptam a hasznos tanácsokat, neked nem tartozom válasszal, felvettek már és kész. 18 évesen nem vettek fel, 19 évesen az érettségim olyan lett hogy tutira bekerülök, ennyire egyszerű
de miért is lényeg ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!