Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ott szeretném hagyni az...

Ott szeretném hagyni az iskolát, de barátnőm teljesen ki van borulva, hogy nélkülem nem akarja végig járni a maradék féléveket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Persze attól még ott fogom hagyni szerintem, de tiszta lelki terror, hogy már most mondogatja, hogy milyen rossz lesz neki következő félévben, meg gondoljam át még ezerszer mielőtt cselekszem.

Mindketten lányok vagyunk.

Persze tennem kéne rá, de sosem bírtam a lelki terrort.

2012. máj. 31. 13:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy abbahagyod. Nem csak azért teszed, mert már nincs kedved, hanem nyomós oka van. Csináld csak amit szeretsz és ne hallgass a barátnődre.
2012. máj. 31. 14:03
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Menj az egyetemre. A barátnőddel meg ülj le beszélgetni, mert rohadt nagy önzőség, amit leművel. Attól hogy nem vagytok állandóan egymás fenekében, még lehettek jóbarátnők. Az egyik legjobb barátnőm az ország másik végében lakik, az egyetemen ismerkedtünk meg, és hiába a 250 km távolság így is tudjuk egymást támogatni, persze igyekszünk találkákat összehozni.

Ha igaz barátnőd, akkor megérti, hogy neked a tanfolyam csak nyűg, és te boldogabb vagy az egyetemen. Így is tudtok találkozni, dumálni programot szervezni.

2012. máj. 31. 14:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Nekem is van barátnőm aki nagyon messze lakik tőlem, mégis tartjuk a kapcsolatot, csak szerintem örült, hogy a középsuli után is együtt megyünk tovább, és amúgy az új csoportba egyikünk sem barátkozott össze nagyon a többiekkel, inkább együtt voltunk, meg nem is túl szimpatikus a társaság. És most ezért is érzi magát rosszul. Én meg persze sajnálom őt, nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle.
2012. máj. 31. 14:56
 14/28 anonim ***** válasza:

A barátnőd szimplán önző.

Azért tanulj olyasmit, amit nem akarsz, hogy ő ne unatkozzon? Hiszen órára úgysem barátnőzni megy az ember! Szabadidőtökben találkoztok majd ugyanúgy, mint minden más barátnő. Nőjön fel a barátnőd, üzenem neki :)

2012. máj. 31. 15:02
 15/28 anonim ***** válasza:
En elkezdenem az egyetemet. Ha a baratnod tenyleg a baratnod megertene es tamogatna a dontesedben, nem pedig ellene beszelne. ervelesed teljesen logikus es en is ugy tennek ahogy te, elkezdenem az egyetemet. 20 eves vagy mire befejezed... leszel 25, utana palyakezdo... ahh ne vesztegess evet / eveket arra ami nem si erdekel plane igy h fekvettek az egyetemre ami meg erdekel is.
2012. máj. 31. 16:12
 16/28 anonim ***** válasza:

Én is ott hagynám,menj az egyetemre.Azzal sokkal többet fogsz érni,mint egy tanfolyammal.Beszéld meg a barátnőddel,hogy attól még ugyanúgy találkozhattok stb.

Ne b.nőd miatt ne menj el.

2012. máj. 31. 16:42
 17/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) Így fogok cselekedni, ha meg berág rám akkor így járt..
2012. máj. 31. 18:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Hogy vehettek MÁR fel egyetemre, mikor júliusban húznak ponthatárt? Hogy csináltad, Mesterm taníts!
2012. jún. 16. 21:42
 19/28 A kérdező kommentje:

utolsó nem volt túl hasznos a válaszod, a többiektől megkaptam a hasznos tanácsokat, neked nem tartozom válasszal, felvettek már és kész. 18 évesen nem vettek fel, 19 évesen az érettségim olyan lett hogy tutira bekerülök, ennyire egyszerű

de miért is lényeg ez?

2012. jún. 17. 16:33
 20/28 anonim ***** válasza:
Csak mert elég kamuszagú volt a kérdésed emiatt az éppen elhanyagolható tény miatt, hogy még ponthatárt sem húztak. Ennyire előre inni a medve bőrére nem igazán szerencsés... csak nehogy megint pofára essél, mint 18 évesen, aztán jól jönne még az OKJ is... :)
2012. jún. 17. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!