Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-23 évesek, ti mit dolgoztok?

18-23 évesek, ti mit dolgoztok?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél olvasom, hogy ennyi idősen külön laknak, dolgoznak ,pedig csak érettségijük van.

Én most éppen nyárra sem találok állandó munkát, pedig kellene valami. :(

2012. máj. 31. 09:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%

21 vagyok. Egész évben vállalok nyelvtanítást, idén nyáron tesco-ban fogok dolgozni.

Emellett önkénteskedni is szoktam. Pénzt nem kapok érte, de gyűlik a "munkatapasztalatom".

2012. máj. 31. 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:
77%
Én pénzügyi elemzőként kezdtem el dolgozni 23 évesen külföldön (ez az első szakmába vágó munkám, előtte többnyire csak diákmunkám meg gyakornoki melóm volt), és lassan már egy éve csinálom.
2012. máj. 31. 20:27
 23/23 anonim ***** válasza:
77%
Én 20 éves vagyok, érettségi után informatikai suliba jártam (OkJ) de nem tetszett, kiléptem. 1 évet lehúztam Tescoban, csináltam mindent (előtte diákmunkásként voltam pincér, szórólapos, forgalomszámláló) Megutáltam a Tescot utána letettem egy úszómester okjt, és azóta az egyik budapesti fürdőben dolgozom. Szeretem, de lehetne több a fizu. Közben elvégeztem egy vízgépész és egy vagyonőr szakmát is, lassan kezdek megint valamit.
2012. jún. 1. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!