Tisztelt MSZP-sek! Hány évesek vagytok? Mi a végzettségetek? Mi a szakmátok? Hol dolgoztok? Mennyit kerestek?
Ne vegyétek zokon a kérdést! Más pártok szimpatizánsainak is fel fogom tenni.
NE HAZUDJATOK!!!
A lakcímem, tajszámom, adóazonosítóm, számlaszámom nem kell?
Én zokon vettem a kérdést!
Mi köze van a kérdésedben felsoroltaknak ahoz, hogy melyik párttal szimpatizálok?
Egyébként nem vagyok mszp-s.
"sztem a neoliberális eszmék követésével nincs semmi baj, sőt nagyon helyes az úgy, egészen máshol kell keresni a gondokat, de mondjuk ez a nyugdíjas-hisztéria is már túlzás sztem"
Árúld már el nekem hogy mi a jó a számunkra a neoliberális felfogásban? Mi a hasznunk, mik a kitörési lehetőségeink? Természetesen az adottságainkat figyelembe véve! Példákat ?
"Távolabbi családban fellelhető (nem vagyok büszke rá) MSZP-sek kora"
Értékelem az elhívatottságod és a kitartásod!
De mi miatt érzed úgy hogy ők még mindig akik képviselhetnek?
Érdekes.
Amikor a Jobbikosok végzettségére, életkorár irányult a kérdés senki a baloldaliak nem álltak neki provokálni őket. Pl.: mondhatták volna, hogy mind t@hó paraszt, ilyenek, de nem tették, mert ugye minek...
Erre ennél a kérdésnél rögtön kiderül, hogy aki MSZP-és az bizonyára nyugdíjas, vagy csak főiskolát végzett.
Hát nem. Én egyetemet végeztem.
Bár a szélsőjobb gyűlöl a sztereotípiákat, mint például azt, hogy ők mind nácik, vagy hogy a Gárda rossz, de ugyanakkor ők is ugyanígy alkalmazzák őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!