Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-23 évesek, ti mit dolgoztok?

18-23 évesek, ti mit dolgoztok?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél olvasom, hogy ennyi idősen külön laknak, dolgoznak ,pedig csak érettségijük van.

Én most éppen nyárra sem találok állandó munkát, pedig kellene valami. :(

2012. máj. 31. 09:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyi idősen főiskolára jártam, mellette otthon (szülőkkel laktam) nyelvet tanítottam, bébiszityó voltam egy családnál 3 évig (alkalmanként), és a Skanzenben dolgoztam az egyik ajándékboltban mint eladó.
2012. máj. 31. 10:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetem mellett magántanítványokat vállaltam. Meg néha mindenféle vacak diákmunkákat csináltam.
2012. máj. 31. 10:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, bébiszitter és házvezetőnő.
2012. máj. 31. 12:13
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, jövő héten államvizsgázom. Most kaptam a telefont, 11-én kezdhetek az első főállásomban: egy fogászati/szájsebészeti klinikán leszek recepciós.
2012. máj. 31. 13:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemre járok, hostess munkát vállalok, de a tököm tele van a sok bunkó emberrel, meg a megaláztatással.

Ha behívnak valami rendezvényre, ott kell álldogálni órákig 40 fokban vagy épp 10 fokban magassarkúban, miniszoknyában, bájologni az értetlen külföldiekkel, meg megőrizni a higgadtságot az újgazdag sznobok lekezelő hangneme mellett.

Ez ez egyik "munkám", ezen kívül ami értelmesebb, az a nyelvtanítás középiskolásoknak és felnőtteknek, franciát és angolt tanítok, felkészítem őket a nyelvvizsgára. Az a baj, hogy ilyen ideiglenes munkákat tudok csak elvállalni, mert mérnöknek tanulok, nem tudok 8 órában dolgozni sehol. De dolgozni muszáj, én 20 évesen már nem akarom a szüleimmel fizettetni a kiadásaimat, szeretnék felnőtt módjára élni.

2012. máj. 31. 13:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
érettségim van, plusz egy okj-m, de mivel ezzel nem tudtam elhelyezkedni, így a postán dolgozom kézbesítőként. 23 éves múltam, és már 4. éve nyomom :)
2012. máj. 31. 13:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig hossteskedtem, ráadásul vidékről költöztem a fővárosunkba 18 évesen, gimi után, még nehezebb volt minden!

Ott az ember sok mindenkit megismer, kapcsolatokat teremt! Azóta ügyintéző vagyok és nagyon élvezem! Agyon nem keresem magam, de haladok felfelé! :)

2012. máj. 31. 14:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
15 Nagyon együtt érzek veled.Nekem is ugyanez volt a munkám és gyűlöltem,abba is hagytam.Szerencsére találtam magamnak sokkal jobb munkákat.Amúgy 17 éves koromtól melózok.Már szórólapoztam,hordtam újságot(most is azt csinálom:),hostesskedtem,mentem raktárakba(alkalmi) és voltam eladó csemegepultban.
2012. máj. 31. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Nekem még érettségim sem volt amikor a családi vállalkozásban (szolárium stúdió) kezdtem dolgozni. Azóta elkezdtem a főiskolát, és a szüleim nyitottak egy 3. üzletet ami az enyém lett. Így már nem nekem kell ott dolgoznom, csak alkalmazottak vannak, nekem az ügyeit kell intézni. Ebből jól keresek, már én is külön költöztem.
2012. máj. 31. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok. 1,5 évig pultoztam, utána nem találtam munkát, kismama lettem, így már nem is kerestem. Itthon vagyok a kislányommal, háztartást vezetek, gyereket "nevelek".
2012. máj. 31. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!