18-23 évesek, ti mit dolgoztok?
Sok kérdésnél olvasom, hogy ennyi idősen külön laknak, dolgoznak ,pedig csak érettségijük van.
Én most éppen nyárra sem találok állandó munkát, pedig kellene valami. :(
Egyetemre járok, hostess munkát vállalok, de a tököm tele van a sok bunkó emberrel, meg a megaláztatással.
Ha behívnak valami rendezvényre, ott kell álldogálni órákig 40 fokban vagy épp 10 fokban magassarkúban, miniszoknyában, bájologni az értetlen külföldiekkel, meg megőrizni a higgadtságot az újgazdag sznobok lekezelő hangneme mellett.
Ez ez egyik "munkám", ezen kívül ami értelmesebb, az a nyelvtanítás középiskolásoknak és felnőtteknek, franciát és angolt tanítok, felkészítem őket a nyelvvizsgára. Az a baj, hogy ilyen ideiglenes munkákat tudok csak elvállalni, mert mérnöknek tanulok, nem tudok 8 órában dolgozni sehol. De dolgozni muszáj, én 20 évesen már nem akarom a szüleimmel fizettetni a kiadásaimat, szeretnék felnőtt módjára élni.
Én sokáig hossteskedtem, ráadásul vidékről költöztem a fővárosunkba 18 évesen, gimi után, még nehezebb volt minden!
Ott az ember sok mindenkit megismer, kapcsolatokat teremt! Azóta ügyintéző vagyok és nagyon élvezem! Agyon nem keresem magam, de haladok felfelé! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!