18-23 évesek, ti mit dolgoztok?
Sok kérdésnél olvasom, hogy ennyi idősen külön laknak, dolgoznak ,pedig csak érettségijük van.
Én most éppen nyárra sem találok állandó munkát, pedig kellene valami. :(
Én csak tengődöm... Jelenleg a fagyi gyárban vagyok, aztán mi lesz nem tudom. Párommal és a szüleivel élek és ők segítenek minket.
Párom 21/F én 23/N.
Igaz 2 hónap múlva leszek 24, de azért válaszolok.
22évesen végeztem a főiskolán, óvónő lettem, dee nem volt nyelvvizsgám, így 23 éves koromig azzal kínlódtam, majd még azév ősszel dolgoztam fél évet egy oviban helyettesként. Ennek is vége lett, utána 4 hónapig itthon és holnap kezdek közmunkában, gyermekfelügyelő leszek. Ez 2 hónapig tart. Ha minden jól megy, utána táborvezető leszek aug. végéig.
Hogy utána mi lesz?
Ha nem lenne saját lakás (szüleimé, akik elváltak és el is költöztek az új kapcsolatuk miatt), és nem támogatnának nem tudom mi lenne.
Egy másik velem egykorú barátnőm szintén óvónőként dolgozik, a harmadik egy okj után szociális gondozó.
Saját lakásuk nincs, de dolgoznak.
23N
HR asszisztens vagyok egy munkaközvetítő cégnél.
Amúgy idegenforgalmi végzettségem van.
23/N
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
Sajnos 2 éve elszúrtam a pályaválasztást, és így kidobtam 2 évet az ablakon. Jövőre másik szakra megyek, így itt vagyok 20 évesen, papír nélkül.
Eddig csak alkalmi diákmunkákat találtam, semmi nem tartott tovább 1-2 hónapnál.
Ráadásul egyre jobban kétségbe esek, hogy egész nyáron itthon kell ülnöm...
én egy ügyvédi irodába dolgozom mint adminisztrátor-titkárnő...négy éve...de még mindig csak négy órába... :@ és már ezerszer kértem, hogy vegyen fel nyolcba, de eddig semmi:/:/:/ külön élek a párommal...igaz ő 27 éves, és fehérneműgyárba dolgozik...k*rva (már bocsánat) szükösen jövünk ki....pedig jó lenne félrerakni, jövöre szeretnénk esküvöt...
23L
17-22 éves korom között diákként dolgoztam,22 évesen végeztem a sulival,azóta mérnökként dolgozok
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!