Más is járt így? Vigasz kellene.
Kicsit szánalmas vagyok, de nem jut jobb eszembe. Holnap költöznöm kell, és úgy volt, a páromhoz, de elhagyott. Teljesen összetörtem, mert szerintem (és kívülállók szerint is) nagyon jól voltunk. Teljesen érthetetlen. Ki vagyok borulva, és valami vigasztalót szívesen olvasnék.
Ráadásul tudom, a (volt) párom is ki van borulva, és tudom, hogy szeret, csak ő nincs ezzel teljesen tisztában, de mire rájön, késő lesz. Sok bennem a keserűség, a félelem, a csalódottság és a fájdalom.
Ezen mindenkinek át kell esnie, és jobb esetben nem fogsz belehalni. :)
Én is 2,5 évig jártam a párommal, már félig meddig együtt is éltünk. Akkor azt hittem, hogy minden szép és jó, de amint kiléptem a kapcsolatból, azaz ő lépett ki, rá kellett jönnöm, hogy köztünk semmi nem volt jó. A problémákat nem beszéltük meg, soha nem volt hajlandó egy cseppet sem lejjebb adni az igazából, és soha nem éreztem, hogy szeret.
Addig szép és jó voltam neki, amíg nem voltak gondok. Ahogy jöttek a gondok, inkább lelépett.
Én azt mondom, hogy aki képes lehagyni a másikat egy mondva csinált indokkal, az nem szeret. És ezt jobb, ha te is tudatosítod magadban.
Ha állandóan azon agyalsz, hogy "biztos ő is szeret", akkor sosem fogsz tovább lépni.
Nem kell rögtön pasizni, nem kell más karjaiba omlani. Egyszerűen csak tanulj meg egyedül is boldognak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!