Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is járt így? Vigasz kellene.

Más is járt így? Vigasz kellene.

Figyelt kérdés

Kicsit szánalmas vagyok, de nem jut jobb eszembe. Holnap költöznöm kell, és úgy volt, a páromhoz, de elhagyott. Teljesen összetörtem, mert szerintem (és kívülállók szerint is) nagyon jól voltunk. Teljesen érthetetlen. Ki vagyok borulva, és valami vigasztalót szívesen olvasnék.

Ráadásul tudom, a (volt) párom is ki van borulva, és tudom, hogy szeret, csak ő nincs ezzel teljesen tisztában, de mire rájön, késő lesz. Sok bennem a keserűség, a félelem, a csalódottság és a fájdalom.

2012. máj. 31. 07:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ebből a kérdésből se derül ki,hogy a kérdező nő e vagy fiú,
2012. máj. 31. 09:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden okkal történik! Valószínűleg megmenekültél most egy rossz kapcsolatból,amiből lehet nem tudtál volna csak úgy kilépni 1év múlva! Sok sikert az új élethez!
2012. máj. 31. 09:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Ő meg depressziós.
2012. máj. 31. 09:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Ő csak depressziózzon nyugodtan, de az az ő élete, te meg éld a sajátodat, lehetőleg depresszió nélkül. Hosszútávon amúgy sem számíthatsz felhőtlen és boldog kapcsolatra egy depissel, főleg, hogy négy év után sem változott ez melletted. Most fáj, de később hálás leszel a sorsnak, hogy ez így alakult!
2012. máj. 31. 09:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Ráadásul még sokat változott is, pont ezért sokkolt, hogy bebicsaklott.
2012. máj. 31. 10:03
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtok. Terveink voltak, még az előtti nap is, meg nyárra, őszre... És itt van egy csomó tárgy... Nála is maradt pár holmim, amik már nem kellenek. Borzasztó ez a fájdalom.
2012. máj. 31. 10:06
 17/24 anonim ***** válasza:

Ezen mindenkinek át kell esnie, és jobb esetben nem fogsz belehalni. :)

Én is 2,5 évig jártam a párommal, már félig meddig együtt is éltünk. Akkor azt hittem, hogy minden szép és jó, de amint kiléptem a kapcsolatból, azaz ő lépett ki, rá kellett jönnöm, hogy köztünk semmi nem volt jó. A problémákat nem beszéltük meg, soha nem volt hajlandó egy cseppet sem lejjebb adni az igazából, és soha nem éreztem, hogy szeret.

Addig szép és jó voltam neki, amíg nem voltak gondok. Ahogy jöttek a gondok, inkább lelépett.

Én azt mondom, hogy aki képes lehagyni a másikat egy mondva csinált indokkal, az nem szeret. És ezt jobb, ha te is tudatosítod magadban.

Ha állandóan azon agyalsz, hogy "biztos ő is szeret", akkor sosem fogsz tovább lépni.

Nem kell rögtön pasizni, nem kell más karjaiba omlani. Egyszerűen csak tanulj meg egyedül is boldognak lenni.

2012. jún. 4. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Vigaszt kértél. Talán vigasztalhat az, hogy mással is történik ilyen, esetleg nagyobb trauma. Persze tudom, mindenkinek a saját gondja a legnagyobb.... Én úgy jártam, hogy eljegyzett a párom, úgy tűnt minden szép és jó köztünk. Annyira örültem, hogy végre révbe ért az életem, azt hittem én vagyok a legboldogabb ember a világon. Békés, nyugodt családról, szeretetről, gyerekekről álmodoztam. Lánykérés, eljegyzés után odaköltöztem hozzá. Röviden annyi a lényeg, hogy ezután elkezdett nagyon keményen inni, (előtte is piázott, csak ügyesen titkolta, randikra józanul jött el, stb.) minden nap részeg volt, és megvert. Hónapokig kék-zöld voltam. (Plusz betegesen féltékeny volt a semmire...)Megfélemlített, megfenyegetett hogy nem mondhatom el senkinek. Sebeimet takargatni kellett, és azt hazudni a családnak, hogy minden rendben velünk. Majd egy reggelen, mikor munkába indultunk, én visszamentem a lakásba, (teljesen padlón lelkileg meg testileg) felhívtam aput, hogy a vőlegényem rendszeresen ver, és vissza szeretnék költözni. Levettem a gyűrűt, összepakoltam, és menekültem... Ez is egy hatalmas pofon az élettől. Próbálom összekaparni magam valahogy... És reménykedem abban, hogy túlteszem rajta majd egyszer valamikor magam....Ha túl lehet egyáltalán.....
2012. jún. 4. 13:13
 19/24 A kérdező kommentje:
Szegényke... Hát, jobb, hogy nem mentél hozzá, de megértem, milyen lehet most...
2012. jún. 4. 16:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem besokkolt,hogy vége az aranyéletnek,legényéletnek.Vedd ugy,hogy elmenekült. Ha akar keres,ha nem akkor vége.
2012. jún. 4. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!