Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is járt így? Vigasz kellene.

Más is járt így? Vigasz kellene.

Figyelt kérdés

Kicsit szánalmas vagyok, de nem jut jobb eszembe. Holnap költöznöm kell, és úgy volt, a páromhoz, de elhagyott. Teljesen összetörtem, mert szerintem (és kívülállók szerint is) nagyon jól voltunk. Teljesen érthetetlen. Ki vagyok borulva, és valami vigasztalót szívesen olvasnék.

Ráadásul tudom, a (volt) párom is ki van borulva, és tudom, hogy szeret, csak ő nincs ezzel teljesen tisztában, de mire rájön, késő lesz. Sok bennem a keserűség, a félelem, a csalódottság és a fájdalom.

2012. máj. 31. 07:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Ne álltasd magad ezzel. Ha elhagyott akkor nem szeret. Amint ezt belátod könnyebb lesz túllépni.
2012. máj. 31. 07:21
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Csak azért mondom ilyen durván, mert velem is volt már így. Szakított velem a pasi, de álltatott, hogy ő szeret, csak fél, meg összezavarodott meg blabla. persze, közben az exe után járkált, meg vele kurogatott. És amíg hittem neki, úgy szenvedtem, mint eyg kutya. Amint rájötte, hogy egy hülye köcsög, aki a szembe hazudozik egyből könnyebb lett.
2012. máj. 31. 07:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Rendezz egy szingli bulit a barátnőiddel. Dobáljátok meg a fényképét tenisz labdákkal, add ki a mérged, ne zuhanj magadba. Annál idegesítőbb lesz számára, ha meglát, és boldognak talál.
2012. máj. 31. 07:24
 4/24 A kérdező kommentje:
Most nem is ő a lényeg, hanem én. Újra kell terveznem az életem. 4 év után.
2012. máj. 31. 07:27
 5/24 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! Tervezz új életet, és töltsenek el örömmel az új dolgok. Itt az idő, hogy új életet kezdj.
2012. máj. 31. 07:47
 6/24 A kérdező kommentje:
Még mindig nehéz felfognom, hogy megtörtént. Szinte minden nap megkérdezem magamtól, hogy tényleg igaz, vagy csak álmodtam...
2012. máj. 31. 07:52
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Minden rossz után jó jön, meglátod!
2012. máj. 31. 08:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tudok tanácsolni, magaddal foglalkozz, a jövőddel, az álmaid megvalósításával, vagy egyelőre csak álmodozással. A volt barátod felejtsd el, nem tudod befolyásolni, és lehet, hogy sokmindent csak bebeszélsz magadnak vele kapcsolatban. Nem ő volt az igazi, ha minden nyomósabb ok nélkül el tudott hagyni, mikor épp komoly lépés előtt álltatok. Ha ezen agyalsz, bele fogsz bolondulni, mindig ott fog motoszkálni benned, lehet, hogy szeret, csak ki kell várnom, míg rájön. Ezzel csak egyet érsz el, lelkileg padlóra teszed magad és az önbizalmad a béka s.gge alatt lesz, elpocsékolsz egy csomó időt a fiatal éveidből, a pasi meg sosem fog visszajönni. Tapasztalat sajna.

Szóval zárd ki a pasit az életedből, lehetsz vele radikális is, és tekints csak a jövőbe. Jah és nagyon fontos: Nem vagy szánalmas, csak szomorú! Úgyhogy fel a fejjel, értékes ember vagy, sose felejtsd el!!

2012. máj. 31. 08:23
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először sírd ki magad rendesen. Utána rázd meg magad, töltődj fel pozitív energiákkal. Járj el kocogni, sétálgass, járj emberek közé. Ne hagyd el magad. Ő lelépett, nem kellesz neki, hát ne törődj vele! Annyi lehetőséged van még! Ne félj lépni! Szurkolok neked!
2012. máj. 31. 08:50
 10/24 anonim ***** válasza:
Nézz vidám filmeket! Vígjátékokat! Hülye tanácsnak tűnhet, de amikor depis voltam, akkor a kedvenc filmjeim mindig kicsit felvidítottak!
2012. máj. 31. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!