Izgatott voltál a közös házatok javítása közben, és járt az eszed, hogy hogy mit hogyan rendezel be?
Március végére tervezi a festő,hogy kész lesz a ház belseje,és aztán pakolhatunk,költözhetünk be.
Annyira várom már,hogy vegyük a bútorokat,és rendezzük befelé.Izgatottnak érzem magam e miatt,mondjuk ez szerintem érthető. 23/N
Mi jövő hónapban megyünk új albérletbe párommal, öcsém lesz a lakótársunk, így leszünk 3-an. Én is nagyon izgatott vagyok annak ellenére, hogy nem saját lakás, mert mégis csak dupla akkora szobánk lesz, mint most, és 3x nagyobb konyhám ^^
Folyton ezen agyalok, hogy fogjuk berendezni, milyen bútorokat hozunk el párom régi szobájából, mert most is együtt élünk, de ezzel a költözéssel végleg összebútorozunk :)
A lakás berendezés talán az egyetlen design dolog, amiben egyetértünk a párommal. Bár én jobban élveztem a saját hobbiszobám berendezését, amibe ő nem szólhatott bele... mondjuk aztán én sem az ő szobájába :D
Nappalit, konyhát, fürdőt, hálószobát meg együtt rendezgettük, sőt még most is folyamatosan rendezzük, mert ő olyan, hogy 3 hónap után megunja a lakást és akkor át kell rendezni minimum a nappalit. Szerencsére elég nagy, úgyhogy van bőven variáció :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!