Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megfeszíti a testét, beleremeg...

Megfeszíti a testét, beleremeg ha izgatott, ha örül. Miért csinálja?

Figyelt kérdés
2 éves kislányomnál figyeltem meg, hogy ha izgatott lesz, ha örül valaminek összeszorítja az öklét, fogait, "vicsorít",megfeszíti magát, de úgy hogy beleremeg pár másodpercre. Aztán utána minden megy tovább normálisan. Mi lehet ez? Kell aggódnom vagy kinövi?
2012. febr. 22. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az en 2 eves kislanyom is csinal neha ilyett!sztem majd elfelejtik....
2012. febr. 22. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy éves fiam csinálja, fogalmam sincs, miért, de engem megrémít. Már 1 hónapja csinálja, az elején nevettünk rajta, lehet, azért csinálja még mindig, de már sokkal ritkábban. Mondani szoktam, hogy úgy maradsz. Néha volt olyan is, hogy egymás után folyamatosan csinálta, és már nem tudtam eldönteni, hogy akaratlagosan, vagy valami idegrendszeri problémára utalhat. Mi nemsokára megyünk státuszra, és meg fogom kérdezni.
2012. febr. 22. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, elfelejtettem, hogy nagyobbacska-ként én is csináltam, mikor ideges voltam, pl. nővéremmel veszekedtem, vagy nem sikerült valami, olyan ovis koromban, de aztán leszoktam róla. :)

(Engem csak az bosszant, amikor úgy tűnik, hogy semmi baja nincs, mégis csinálja, többször is egymás után.)

2012. febr. 22. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom is szokta, igaz,most már csak azért, mert tudja, röhögünk egy jót rajta. :) 4 éves.
2012. febr. 22. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
A kislányom 16 hónapos elég régóta csinálja, voltunk orvosnál, annyit mondtak, hogyha valamit a kezéhez teszek és azt el tudja venni, tehát van akaratlagos mozgása akkor csak játszik, ha nem nyúl érte nem veszi el amit adok neki akkor gond van, és akkor ki kell vizsgálni. Nálunk csak játék, sok gyerek csinálja ezt szerintem ne aggódjatok, majd elnövi.
2012. febr. 22. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha esetleg valaki jár még erre, végül kinőtték a gyerekeitek ezt a szokást?

Az én kislányom is csinálja és aggódom miatta...

2021. okt. 5. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolso mi lett veletek azota? Kinotte? Fiam is csinalja
2022. jún. 10. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Kinőtte 😄
2022. aug. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!