Ma szeretkezni akartunk de csak akkor aradt a merevedés ha kézzel segített mert mire felhúztam az óvszert addigra vége volt. Lehet amiatt h nem vtam elég izgatott,? Az segítene ha előtte orálisan elkezdené? Vagy ezzel orvoshoz kell fordulni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 00:56
1/3 anonim válasza:
Nem segítene. Ez stressz és impotencia. Menj orvoshoz.
2/3 anonim válasza:
orvos...orvos...ilyen tök egyszerű semmiséggel orvoshoz..? körberöhög, és jól levág...
stresszelsz...ez a bajod...nyugi..
ti hogy dugtok? mint a nyulak? a dugás az egy örömszerzés mindkettőtöknek...ha kérdezed az orálist, akkor egyébként mit csináltok.?.. már csak az hiányzik, hogy narancsos kotonon szívjon le...akkor az katasztrófa...
nyugodt körülmények, kényelem, és izgató nő...nem dögunalom...
3/3 anonim válasza:
ja, és elfelejtettem... nincs impotens pasi, csak alkalmatlan csajszi van...onnan tudod, hogy ki az alkalmas, ha akkor is áll, mint a cövek, ha rágondolsz...
türelem...türelem...
méghogyorvos...pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!