Hany merevedes meg normalis egy nap?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 14:52
2/7 anonim válasza:
Szerintem is normális a sok eset, kivéve ha a gerinc merevedik.
3/7 anonim válasza:
Rosszúl kérdezel,mikor normális egy merevedés?Ha a kutyára is merevedsz az már gáz amúgy meg mindenkinél változó.Épp milyen kanos vagy,vagy miluen csajt látsz,vagy mikor szexeltél utoljára,reggel meg spontán szóvál sokszor sokszor sokszor de lehet csak 1 nap egyszer,tökmind1 :)
4/7 A kérdező kommentje:
utolso nekem szexutan se lohad le van ugy hogy egesz nap all pici szunettekel ekkor neha megeshet spontanorgazmus is nap kozben, kulonben majdnem minden nap szexelek
2012. jan. 4. 17:13
5/7 anonim válasza:
Égész nap és spontán m. ömlés az már érdekes.Lehet kellene beszélned egy urulógussal :) Hormontúltengés,tesztoszteron......nézesd meg.
6/7 A kérdező kommentje:
hat tegnap szex kozben 3x elmentem es meg az ejel 2x ki kellet vernem mert nem tudtam elaludni
2012. jan. 7. 12:10
7/7 anonim válasza:
Lehet simán csak szaxmániás vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!