Alkohol! Mért történt ez igy?
köszönöm mindenki válaszát!!!!!!!!!!!
szerintem voltak hasznos válaszok:)))
Nem csoda, hogy a gyerek fél tőle. Nekem az apám állandóan részeg volt, mindig borozgatott, azóta ha megcsap a borszag, elkezd kalimpálni a szívem, és viszketni a torkom, és addig köhögök, amíg már öklendezek.
Aki meg azt írta, fagyizóban még nem kezdődött jó buli, sajnálom, hogy csak tudatmódosítással tud jót szórakozni. Nekem olyan baráti társaságom van, hogy józanon is olyanokat röhögünk, hogy mások azt hiszik bepiáltunk/befüveztünk. Tiszta szánalom, aki pia nélkül egy jót lazulni nem tud.
OMG, ha a férjed lennék, akkor a gyalázatos helyesírásod miatt távolodnék el tőled...
nő vagyok, és bizony előfordult, h a párom hozott haza, mert túl jóra sikerült a buli. én is szedtem már össze atomjaiból, amikor részeg volt.
nálunk ez nem gond, egyszer vagyunk fiatalok, még nincs gyerek, inkább most, mint később.
ha a másiknak nincs baja ezzel, akkor senki másnak nem tartozunk elszámolással.
ha zavar, h néha részeg, akkor mondd meg neki kulturáltan, hogy kicsit vissza kéne venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!