Sziasztok!! A párom a hétvégén csúnyán felöntött a garatra.Igy ilyen állapotban soha nem láttam.Pedig jó pár éve együtt vagyünk,,Most már józan,,de sajnos azóta,,mintha kiábrándultam volna belőle,csalodtam,és olyan undor félét érzek,Nem birom ha közeledik,kitérek előlle.stb...Nem tudom mért van ez.Nem kéne hogy igy legyen mert mindenkivel előfordúl,hogy be.....De akkor is valami megváltozott.És eszt nem tudom hova tenni.Fiúk,,férjek,,válaszaira is kiváncsi vagyok!!!Forditva mit tennétek??Ha a feleség rúg be úgy hogy gyakorlatilag nem túd magáról semmit.Köszi a válaszokat.De kérlek ne gúnyolodjatok.
Nem állandó részegeskedésről volt szó, hanem egyszeri alkalomról!
2012. máj. 30. 12:34
12/34 A kérdező kommentje:
Nehéz lett volna nem észre venni,az állapotát,,miútán nem birt az ajtón közlekedni,,És én tartottam mig nehogy el essen.Azon kivűl,nem bánta,meg!Sőt,,,,aszt monta boldog hogy ez történt.Elmondam hogy mélyen megbánott,,de aszt mondta az úndoritó részeket kivéve,,tök jól érete magát!!
2012. máj. 30. 12:35
13/34 anonim válasza:
12:34
Nem is az egyszeri alkalomra reagáltam, hanem arra, hogy de sárkány vagyok, mert nem tűröm a részegséget.
2012. máj. 30. 12:36
14/34 anonim válasza:
12 36 ha nem az egyszeri alkalom miatt hagynád el akkor ez mi?
"Én az első ilyen alkalommal otthagynám páromat,"
Komolyan, sose legyen ilyen barátnőm.
2012. máj. 30. 12:39
15/34 A kérdező kommentje:
Álj!!! Ne veszekedjetek,,ezen.Én nem aszt montam hogy soha nem iszik.!!!Hanem most volt elösször hogy ilyen csűnyán tök részegre itta magát.És nem azzal van gondom,,hanem aszt nem tudom hova tenni ahogy én reagálok,,
2012. máj. 30. 12:40
16/34 anonim válasza:
"Első alkalommal otthagynám a páromat..."---utána mi jön? Nem tudod elolvasni? Azt írtam még egyet megbocsájtanék, a következőkor tipliznék...Az első után jön a második, a második után a harmadik...szép kis példa a gyerekek számára...
Tőlem igyatok, engem nem zavar :) Nem is lesz ilyen barátnőd mint én, nyugodt lehetsz...(:
2012. máj. 30. 12:42
17/34 anonim válasza:
Szerintem nagy jelentosege van annak, hogy az illeto a sajat csaladjaban mit tapasztalt.
Ha pl valakinek gyerekkoraban a reszeg apja mindig balhezott, az nyilvan undorodni fog a reszegektol, es nem csodalom, ha ott akar hagyni egy ilyen embert.
Ha ilyen nem allt fenn, es sajat maga is menekult mar parszor az italba, az nyilvan sokkal megertobb lesz.
2012. máj. 30. 12:45
18/34 anonim válasza:
Az én családomban nem volt részeg ember, senki nem menekült alkoholba. Tehát tudom más módját annak, hogy mit tegyek magammal ha padlón vagyok, gondom van, vagy jól akarom érezni magam.
Fölösleges pszichologizálni...
2012. máj. 30. 12:48
19/34 anonim válasza:
12:26 teljesen igazad van :)
2012. máj. 30. 12:50
20/34 anonim válasza:
ilyen az élet, az emberek néha berúgnak és jól érzik magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!